Hur man försäkra en Kit Car i Massachusetts

Kit bilar är ett bra sätt för amatörer att bygga bilen av sina drömmar utan att bryta banken genom att köpa en original bil av perioden. Eftersom kit bilar är fortfarande fullt fungerande bilar som kan köras på väg, är de skyldiga att ha en försäkring innan du tar dem för en provtur. Om du bor i delstaten Massachusetts, måste du antingen hitta en lokal eller nationell försäkringsbolag för kit bilar som kommer att försäkra inom staten. Instruktioner
1

få en bedömning för din bil. Eftersom du har byggt den här bilen från grunden, måste du få en expert att intyga värdet skriftligen. Han kommer att ta hänsyn till tillståndet i bilen samt eventuella särskilda komponenter eller delar som du har lagt till fordonet. Var noga med att använda en lokal värderingsman från Massachusetts som värdena av bilar varierar något i hela landet baserat på postnummer.
2

Kontakta ett försäkringsbolag som specialiserat sig på kit bilar och hobby objekt. Båda företagen Hagerty och amerikanska samlare specialiserade på försäkring för samlarobjekt och kit bilar. De ger försäkring rikstäckande. Dessutom kommer Liberty Mutual, som ligger i Massachusetts, tillhandahåller försäkring kit bil också.
3

Köp en försäkring. Med hjälp av bedömningen, försäkra ditt fordon för värdet samt minimikraven kollision enligt Massachusetts statens lag. Kroppsskada har ett minimum av $ 20.000 per individ och $ 40.000 per olycka, medan personskada på minst $ 8000 skall genomföras. Egendomsskador täckning på minst $ 5000 måste också omfattas. Du kan köpa politik väl över dessa krav, dessa är de miniminivåer
4

Betala premien.. Många försäkringsbolag tillåter försäkringstagarna att betala årligen, vartannat år återkommande, eller om en fem av sex månaders cykel där försäkringstagaren hoppar en månad varje fem. Välj den plan som känns bäst för din livsstil. När premien har betalats, kan du kontakta den statliga Department of Motor Vehicles att inrätta en inspektion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94198.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.