Lägga till en ny bil till Insurance

Att köpa en ny bil kan vara en av de mest spännande inköp av ditt liv --- och köpa försäkring för det kan vara en av de minst spännande inköp av ditt liv. Men om du gillar det eller inte, måste du försäkra din bil, och inte bara för att det är olagligt att göra något annat, ingen respektabel återförsäljare kommer att vända bilen över till dig, och ingen respektabel bank eller kredit unionen kommer att behandla en bil lån, tills du ge bevis på försäkring på fordonet i fråga. Lyckligtvis, om du redan har en plan för Bilförsäkringar, är det inte svårt att lägga till en ny bil till det. Plus, kommer din gamla plan även tillfälligt täcka din nya bil, ibland upp till 30 dagar. Instruktioner
1

Forskning försäkringspremier för fordon du är intresserad av innan köpet. Olika bilar hämta olika takt, och du kan vara i för en otäck pris vandring om du köper en ny bil som försäkringsbolagen anser "hög-risk" än din gamla.
2

Anmäl dig för omfattande och kollision täckning på din nuvarande försäkring, om du inte redan har det, innan de söker finansiering för en ny bil. Banker och kreditinstitut kommer inte ge dig en bil lån om du inte har det. Du behöver inte oroa dig för att försäkra din nya bil om du inte kan få pengar för att köpa det i första hand.
3

Förstå att din nuvarande försäkring kommer att föra över till din nya bil under en begränsad tid efter köpet. Detta gäller oavsett om du byter ut din gamla bil mot en ny eller köpa en extra bil.
4

Kontrollera din försäkring för att se hur lång tid du har innan du måste underrätta försäkringsbolaget om din nya bil. Denna tidsperiod kan variera, beroende på företaget, från några dagar till flera veckor. Er politik kommer att upphöra att täcka bilen om du misslyckas med att anmäla sig till bolaget i god tid.
5

Ring ditt försäkringsbolag eller besöka dem på nätet för att lägga till din nya bil till försäkringen. De kommer att gå igenom de steg, vanligen i en fråga om minuter.
6

Har din nya bil modell, märke, år och VIN-nummer, liksom ditt körkort, innan du kontaktar försäkringen företaget om att uppdatera politiken. Att hålla dessa material nära till hands kommer att påskynda processen.
7

Meddela bolaget så snart som möjligt efter köpet för att säkerställa oavbruten täckning av din nya bil.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94164.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.