Typer av företag bilförsäkring

Det finns fem allmänna typer av företag bilförsäkring och försäkringsbolag i allmänhet. Var och en av dessa typer av företag är organiserade på lite olika sätt, vilket resulterar i subtila skillnader mellan dem. Dessa skillnader är dock sällan påverka kunden i betydande sätt. Snarare Skillnaderna gäller främst ägandet av bolaget. Dessutom kan var och en av de fem typer av företag har olika placering typer beroende på bolagets förhållande till var och en av de stater det verkar i. Stock Företag

Ett aktiebolag är ett försäkringsbolag som ägs av aktieägare. Dessa typer av företag är lätta att identifiera eftersom varje auto försäkringsbolag vars depåbevisen handlas på marknaderna är, per definition, ett aktiebolag. De aktieägare, via sitt ägande av bolagets aktier, har rösträtt och har möjlighet att påverka de beslut av försäkringsbolaget. De aktieägare rösta för styrelsen som driver företaget. Fördelen med aktiebolag över de andra fyra typerna är förmågan att säkra extra medel från aktiemarknaden via emission av ytterligare stamaktier aktier. Allstate är ett exempel på ett lager försäkringsbolag.
Ömsesidiga bolag

Ett ömsesidigt bolag är ett försäkringsbolag som ägs av försäkringstagarna, de personer eller företag som försäkras av bolaget . Medan aktiebolagen drivs till förmån för aktieägarna, är ömsesidiga bolag drivs till förmån för försäkringstagarna. Eftersom försäkringstagarna äger bolaget, kan de påverka de beslut som fattas av bolaget via styrelsen, vilka försäkringstagarna utvalda. Typiskt, ömsesidiga bolag återvänder en utdelning till försäkringstagarna, beroende på hur väl företaget utfört under föregående år. New Jersey Tillverkarna är ett exempel på ett ömsesidigt försäkringsbolag.
Ömsesidiga företag (föreningar)

Ett ömsesidigt försäkringsbolag är inte ett företag så mycket som det är en sammanslutning av individer eller företag, som kallas abonnenter. Varje abonnent av en ömsesidig förening går med på att försäkra alla andra medlemmar i föreningen. Eftersom varje abonnent i föreningen betalar premier, är varje abonnent, effektivt, både försäkringsgivare och försäkringstagare. Ömsesidiga associationer är mindre vanligt än de andra typerna av försäkringsbolag.
Fraternal Benefit Society

en broderlig fördel samhälle är en organisation som erbjuder försäkringar, bland andra fördelar, till sina medlemmar. Dessa organisationer tar vanligen samman grupper av individer eller företag baserade på vissa kriterier, såsom ras, religion, kön eller yrke. Broderliga försäkringsföreningar var mycket vanligare i början av 20-talet. Ett exempel på ett broderligt gynnar samhället är den broderliga Order of Police. Addera Lloyds Insurance

Lloyds of London är en speciell typ av försäkring organisation. Lloyds är en marknad där dess medlemmar, vilka är olika finansiärer består av förmögna privatpersoner och företag, slå samman sina tillgångar och ge försäkring till försäkringstagarna. Lloyds är väl kända för att ge olika specialitet former av försäkringar utöver de mer typiska typer, såsom bil. Lloyds är mindre sannolikt att användas av en person för denna anledning, såvida inte den enskilde är en särskilt stor eller unik risk.
Försäkringsbolaget Plats

Ett försäkringsbolag kan vara anses vara en av tre läge "typer", beroende på såväl den stat där den har sitt säte och de stater där det är verksamt. Ett försäkringsbolag med verksamhet i den stat i vilken den också införlivas anses vara ett inhemskt försäkringsbolag inom den staten. Ett företag som är verksamt i andra medlemsstater än den stat den ingår i anses vara ett utländskt företag i dessa stater. En utlänning försäkringsbolag är ett företag baserat i ett annat land än det som den arbetar i. Till exempel, eftersom Lloyds of London är baserat i England, skulle det betraktas som ett främmande företag i USA.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94183.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.