Har Försäkring Öka När du lägger en 17-årig Driver?

Lägga till en tonåring till en befintlig försäkring, eller skapa en separat policy, gör det möjligt för tonåring föraren att börja köra på egen hand. Vid tillhandahållandet av denna frihet, kanske du upptäcker att din försäkring priser kommer att öka. Många faktorer avgör hur mycket av ökningen när du lägger till en 17-årig förare att er politik. Risk

grund av de risker och oerfarenhet nya drivrutiner, lägga till en 17-årig förare att er politik kan öka din försäkring upp till 50 procent. Men, att lägga till en tonåring till en befintlig politik är billigare väg, eftersom den genomsnittliga individuella premie för en tonåring är $ 1200.
Formler

Försäkringsbolagen kan ha väsentligt annorlunda beräkningar för att bestämma försäkring priser, dessa formler kommer att avgöra hur billig eller dyr din försäkring blir. Få offerter från flera företag att jämföra de bästa priserna.
Andra överväganden

Försäkringsbolagen kan också överväga olika faktorer för att avgöra premier för tonåringar, inklusive behovet för försäkring, försäkringen typen som krävs, uppgifter om fordonet, den genomsnittliga körsträckan, om tonåring är den främsta drivkraften och tonåringens akademiska meriter.
Fluktuationer

När du täcka din tonåring föraren, kommer priserna att gå upp eller ner genom åren. Försäkring priser allmänhet komma ner som en tonåring blir äldre. Trafikförseelser ökar försäkringspremierna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94201.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.