Florida Bilförsäkringar Straffen för fortkörning biljetter

Fortkörning är den vanligaste trafikförseelse i delstaten Florida, och få en kan påverka din försäkring priser. De försäkringar straff för en fortkörningsböter i Florida kommer att bero på ett antal faktorer, exempelvis hur långt över den uppsatta gränsen du reser, din körning historia, och den risknivå du har fått av ditt försäkringsbolag. Första gången brott kan förlåtas, men allvarliga eller täta dessa är skäl för uppsägning. 1 till 15 mil över Limit

reser mindre än 10 miles över gränsen anses vara en mindre överträdelse av Florida DMV, och utvärderas tre punkter på din drivrutin rekord. Om detta är ett första brott, får du möta några återverkningar på dina försäkringspremier alls. Om det inte är ett första brott, eller andra faktorer är inblandade, kan premierna ökar därefter. Det viktiga kommer att vara de punkter på din körning historia, inte en biljett för en mindre förseelse, om inte sådana brott blivit praxis snarare än undantag.
16 MPH eller mer över Limit

Florida DMV bedömer fyra poäng mot dem som reser mer än 15 miles över skyltad gränsen. När poängen har bearbetats, din försäkring priser kommer sannolikt att gå upp lite. Om du har en tidigare ren drivande post, kan försäkringsbolaget förlåta biljetten, men den överträdelse är en måttlig körning brott och de flesta företag anser detta som något som förändrar din risk som en försäkringsbara. Om du har möjlighet att ta en kurs förare förbättring, detta vara en god gärning att torka från din post för att förhindra en försäkring vandring eller poäng på din licens.
Orsaka en olycka

Fortkörning på ett sätt som orsakar en olycka kommer att sätta sex poäng på din drivande post. Om du redan har andra punkter på din post, kan din licens även avbrytas. För försäkringar, har risken för en fordran blivit verklighet och din försäkring kommer att gå upp. Hur mycket auto försäkringspremier ökar bestäms av varje företag och mängden försäkrade skador kan spela en faktor i huruvida dina premier ökar eller du nekas förnyelse. I vissa fall, till exempel flera påståenden av liknande typ, kan försäkringsbolaget säga upp täckningen helt genom att maila dig ett meddelande om avsikt att avbryta.
Vårdslös körning och hotade

Travel mer än 25 miles i timmen över hastighetsgränsen klassificeras som vårdslös körning och lägger sex poäng till din körning post. I vissa situationer, till exempel att ha små barn i bilen när biljetten är skriven, kan vara skäl för ytterligare förseelser såsom framkallande av fara. Försäkringspremierna kommer att öka utifrån det system som används av ditt försäkringsbolag, och eventuella tidigare blottar på din körning historia kommer sannolikt att innebära att detta orsakar en dramatisk ökning. Om en olycka eller andra skador som inträffat under den överträdelse ditt försäkringsbolag kan tvingas att lösa kraven men är inom rätt att säga upp försäkringen efteråt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94200.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.