Den genomsnittliga kostnaden för bilförsäkring i Michigan

Försäkring en bil i Michigan är dyrare än det nationella genomsnittet , men som i de flesta stater , är bilister enligt lag skyldiga att ha försäkringar . Att vara medveten om den genomsnittliga kostnaden för Michigan bilförsäkring kan vara till hjälp när man söker efter en ny politik . Michigan Krav

Michigan kräver drivrutiner för att bära ett minimum av bilförsäkring . Staten kräver minsta kroppsskada täckning skada skadeståndsansvar på $ 20.000 per person och $ 40.000 per olycka . Den minsta täckning som krävs för sakskada ansvar är $ 10.000. Underlåtenhet att bära försäkring kan resultera i både en stor fin och ett eventuellt fängelsestraff .
No - Fault State

Michigan är en no-fault stat , vilket innebär att varje förare inblandade i en olycka kommer att ta itu med sitt eget försäkringsbolag för skador . En politik kommer att ha en viss gräns att försäkringsbolaget ska täcka .
Genomsnittlig kostnad för försäkring

Enligt carinsurance.com , i Michigan , den genomsnittliga auto försäkringspremie under 2010 var $ 2029,00 . Detta är högre än det nationella genomsnittet på $ 1577,00 . Insurance Information Institute , under tiden , rapporterade att Michigan invånare spenderade i genomsnitt $ 928,00 på bilförsäkring under 2007 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94188.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.