Vad är skillnaden mellan SR22 och Automobile Ansvar?

Om en förare fångas kör utan försäkring kommer de att bli skyldiga att lämna en SR-22. Majoriteten av länderna kommer att kräva en SR-22 för att vara på plats under tre år. Skillnaden mellan en SR-22 och ansvarsförsäkring

SR-22 är inte en typ av försäkring. En SR-22 är en form av försäkringsbolaget måste lämna med staten som visar bevis på ekonomiskt ansvar i förhållande till de försäkrings-statliga minimikrav lagar.
Definition av en SR-22

De flesta stater har krav på minimiförsäkringsbelopp förare måste bära. Om en förare fångas kör utan försäkring, kommer deras körkort dras in tills de får försäkring. När de gör det, skall försäkringsbolaget lämna en SR-22 blankett med staten som visar föraren är nu i enlighet med försäkring lagar.
Ansvarsförsäkring

Ansvarsförsäkring ger täckning för medicinska räkningar av någon person du kan skada till följd av en olycka som bedöms ditt fel. Det ger också täckning för egendomsskada bör du köra in i en byggnad, hus eller annan egendom. Ansvar täcker inte någon av de skador på ditt fordon eller din medicinska räkningar. Addera Återkallande en SR-22
p Det finns bara två stater som för närvarande inte har försäkring krav. Det är viktigt att förstå de krav som ditt tillstånd. Lämna in en SR-22 kan bli kostsamt. Om en förare låter sin försäkring förfaller försäkringsbolaget måste återkalla SR-22 och meddela tillstånd. Om detta inträffar, vanligen staten kommer att dra in licensen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/car-insurance-companies/94202.html

Previous:
Next:

Bil försäkringsbolag

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.