Brinkmann Rökare Instruktioner

Rökning mat är ett bra sätt att ingjuta smak, och mat rökare ger dig de verktyg som krävs för att börja röka dina egna rätter. Den Brinkmann Smoke 'N Grill är en sådan enhet, och som namnet antyder, den också fungerar som en grill. Det finns många bra RÖKRECEPT nätet, och efter att du har monterat din rökare, kommer du utan tvekan vill prova något på det. Om du lär dig de grundläggande funktionerna i Smoke 'n Grill, kommer det att öppna upp en ny värld för din matlagning. Saker du behöver
Kraftig aluminiumfolie
Visa fler instruktioner
Bota din Rökare
1

Lägg en skyddande yta ned under Smoke 'n Grill till hänsyn till eventuella utfallande glöd efter att rökaren har tänts. Du kan använda tunga aluminiumfolie viks flera gånger om du inte har något annat att fungera som en ask vakt. Folien bör sträcka förbi enhetens ben som en extra försiktighetsåtgärd.
2

Ta av locket från Smoke 'n Grill och ta vatten pannan och grilla ute i rökarens kropp. Efter att ha tagit av locket, kommer grillen att täcker öppningen på toppen av rökaren. Den pan i mitten av rökarens kropp är vatten pannan, ovanför träkol pannan längst ner.
3

belägga insidan av Smoke 'n Grill med ett tunt skikt av olja. Den enda del som du inte lätt ska olja är kol pan. Behåll detta tydligt när du täcker resten av det inre av rökaren. Nya rökare måste härdas för att befria enheten för eventuella restlukter från färg av tillverkningsprocessen.
4

Placera kol pannan på stabila underlag. Du kan kontrollera detta genom att öppna dörren i Smoke 'N Grill kropp. Detta stöd kommer att hålla de heta kolen senare, så det är viktigt att se till att den är säker.
5

Put 8 till 10 pounds av kol i träkol pannan. Täck den i tändvätska och låt det dra i ett par minuter. Efter ett par minuter, kan du tända träkol, men var försiktig när du gör något med eld.
6

Bränn i cirka 20 minuter, när kolen ska bli mer ljusgrå och askgrå färg . Efter de inledande 20 minuterna av brännande, byt Smoke 'N Grill locket till fällan i röken. Håll temperaturen på set-up runt "Ideal" markör på den övre halvan av enheten.
Rökning
7

Ta av locket, grill och vatten pan från Smoke 'N Grill.
8

Place 8 till 10 pounds av träkol i kol pannan. Täck den med tändvätska, och sedan ge det några minuter till så innan du tänder den. Vänta 20 minuter för kolen att vända svagt grått.
9

Placera vatten pan tillbaka på plats i mitten av enheten. Fyll upp med vatten eller marinad, lämnar en tum klara upptill.
10

Place de grillar var du väljer att på enheten. Det finns utrymmen för grillar ovanför vattnet pannan och i utrymmet där locket uppfyller huvuddelen av enheten.
11

Ordna mat på grillar och sedan ersätta Smoke 'N Grill lock att röka skålen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-insurance/accident-insurance/94002.html

Previous:
Next:

oLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.