Hur man väljer en färg för din Custom Truck

Bygga en egen lastbil är ett svårt projekt som kräver mycket tid och engagemang. När du når slutet stadier av att bygga din egen bil, måste du välja en färg för att måla den. När du väljer en färg för din egen bil måste du ta ett antal saker i beaktande. Genom att välja rätt färg, kan du se till att du har den finaste rida på vägen. Instruktioner
1

Välj en färg som matchar din personlighet. Färgen på din egen bil ska matcha din smak och personlighet. Om du är i allmänhet en tystare, mer konservativ person, anser neutrala färger. Om du är en högljudd, frispråkig person, ljusa färger och vilda mönster passar din personlighet bättre.
2

Välj färger som matchar det övergripande temat för din egen lastbil. Om du målar en restaurerad 1950 pickup, bör den färg du väljer är suggestivt av den tidsperioden. Välj vildare och flashier färger för en high tech, modern lastbil.
3

Bestäm vad det huvudsakliga syftet är för din egen lastbil. Om du vill använda lastbilen som bruksbil, undvika dyra pärla och metallflinga färger. Enkla färger och vanliga färger kommer att bli mycket lättare att röra upp när det är dags. Om din egen lastbil är tänkt att vara en show vinnare, kan dyra färger och trendiga färger fungerar till din fördel.
4

Välj en färg som du kommer att vilja under en längre tidsperiod. Måla en egen lastbil är dyrt och du kommer att vilja se till att alla färger som du väljer är en som du inte snabbt kommer att tröttna på. Välja en tidlös färg kan också påverka andrahandsvärde om du någonsin bestämmer dig för att sälja din bil.
5

Bestäm hur mycket du är villig att betala för att få din lastbil målad. Färgen i sig, såväl som antal skikt och integration av en klarlack kommer alla att påverka priset. Paint säljs av gallon, så en större egen lastbil kräver mer färg och blir därför dyrare att måla.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91833.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.