Hur Anpassa mittkonsoll

Anpassa en mittkonsol kan förvandla din bil från vardagliga till personlig och reflekterande av dina personliga intressen. Många bil och entusiaster båt vilja anpassa mittkonsoll genom att sätta i TV-skärmar som tillåter passagerare att spela tv-spel eller titta på filmer under ritten. Andra bilentusiaster vilja flytta värme-och kylsystem från instrumentpanelen till mittkonsolen för att ge mer utrymme för TV-skärmar eller ljudsystem. Anpassa din mittkonsolen genom att besluta vilka funktioner du vill i konsolen, vilka material du ska använda för att konstruera den nya konsolen, och vad den övergripande utseendet ska vara efter ändringarna. Saker du behöver
Electric handborr
stjärnskruvmejsel
Fyra 2-fot med 3-meters bitar av kartong
Handsåg
Fyra 2-fot med 3-meters bitar av Masonite
snickarpenna
Console tillbehör och skruvar för montering
Rakblad
Fyra 2-fot med 3-meters bitar av vinyl (tillval) katalog Glasfiber beläggning
Måttband
silvertejp
Trälim
Visa fler instruktioner
1

bort mittkonsolen genom att placera skruvarna som håller den på plats och med hjälp av en borr eller skruvmejsel för att lossa dem. Lyft upp den och ut ur bilen. Få en bit kartong och spåra formen på golvet medan du håller den lodrätt, sedan klippa ut formen med hjälp av ett rakblad. När du är klar skär ut formen för denna bit kartong, bör det vara vertikalt i nivå med golvet.
2

Klipp ut topp design på en annan bit kartong för den övre profilen syn på konsolen. Se till sänkningar av kartong profil för TV-apparater är i rätt vinkel så att skärmen kommer att placeras för visning. Du kanske vill försöka att passa TV-apparater i och slå på dem bara för att se den vinkel i vilken de skall placeras. Tänk vilka anpassningsmöjligheter du vill ha när du klipper ut den övre konstruktionen, såsom innehavare mobiltelefon, shifter eller nödbromsen, och lämna plats därefter.
3

Spåra din disposition av golvet och de bästa profilerna på en bit Masonite eller annan smidig trä. Sedan placera din kartong profil på sidan av mittkonsolen på toppen och använd en handsåg eller annat vedhuggning verktyg för att skära formerna ur masonit. Du behöver två sidor, en för höger om konsolen och en för vänster. De ska båda vara i jämnhöjd med golvet. För ytterligare anpassning, kan du linda dessa bitar i vinyl eller täcka dem med glasfiber senare.
4

Lägg de två bitarna i bilen mellan förar-och passagerarsätet. Använd ett måttband för att mäta avståndet mellan höger och vänster bitar av Masonite skär sedan remsor av trä för att markera horisontella avdelare mellan de två vertikala sektioner. Dessa remsor av trä är bara placerade för att ge dig en guide för toppen. Ta en annan bit av Masonite
5

och lägg det på toppen av de två vertikala bitar du har klippt. Använd en linjal och rakblad för att skära tunna linjer horisontellt i Masonite så att du kan böja den i en jämn kurva. Skär hål som matchar avståndet mellan trästyckena du tidigare har avstånd från varandra. Mät och skär hål för växel-och nödbroms. Skär hål för TV-skärmar, om tillämpligt.
6

Ansök glasfiber till toppen och skikten sida. Du kommer inte att behöva göra detta om du använde vinyl istället för masonit. Nail vinyllocket skift stöveln till undersidan av konsolen innan du fäster toppen och sidorna. Tape av kanterna på sidopanelerna och tillämpa glasfiber till det översta lagret. Sedan, ta bort det översta lagret, glasfiber sidostyckena, byt överdel och limma toppen åt sidorna.
7

Installera eventuella ytterligare anpassade tillbehör, såsom mobiltelefon eller videospel brickor controller, eller TV-skärmar. Försiktigt borra hål i konsolen och använda skruvar för att fästa extra tillbehör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92030.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.