Hur man driver ett 120V Från ett bilbatteri

Automobiles har utvecklats till ett bärbart kontor för många affärsmän. Med alla de elektroniska apparater den genomsnittliga personen använder, är det inget litet konstigt att bilindustrins eftermarknad är racing att utveckla nya och användarvänliga sätt att konvertera den mobila arbetsplatsen till en motsvarighet till kontorsbyggnaden. En fantastisk enhet är känd som en strömriktare. Denna elektroniska apparat tillåter bilbatteri och laddning utrustning för att producera 120 volt. Den kan installeras hemma med minimal ansträngning. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Wrench
UPS
Borrmaskin
Borr Skruvmejsel
Skruvar
Wire (röd och svart) katalog Wire fräs
Trådskalare
Crimp Tool Review Elektriska terminaler
buntband
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett plant, jämnt underlag. Öppna huven och don din skyddsglasögon.
2

Koppla bort batteriet. Med hjälp av en skiftnyckel, ta bort den positiva batterikabeln från batteriet genom att lossa bulten.
3

Besluta om byggform för omriktaren. Detta måste vara en plats som ger enkel åtkomst och en ren miljö för omriktaren.
4

Montera omriktaren. Placera en borr i chucken på borrmaskinen, och med monteringsbyglar av växelriktare för referens, borra hål i fender väl att montera omriktaren. Sätt skruvar i de borrade hålen och dra åt med en skruvmejsel. För dem som vill montera omriktaren innanför bilens passagerarutrymme, följ dessa steg men montera omriktaren till bilens golv styrelse. Typiskt är den monterad under instrumentbrädan på passagerarsidan av fordonet.
5

Wire omriktaren. Använder rätt mätare tråd (se tillverkarens anvisningar), anslut den röda kabeln (positiv) från omriktaren, till den positiva sidan batterikabeln monteringsbulten genom att klippa kabeln till rätt längd med en avbitartång. Skala av tråd med en kabelskalare att exponera ungefär 1/8 tum av tråd från dess skyddande hölje. Placera en elektrisk anslutning över bara tråden och kläm den på plats med ett pressverktyg. Slip denna terminal över batterikabeln monteringsbulten. Upprepa dessa steg för den negativa (svarta) sida och fäst den negativa sidan av batteriet. Dra ledningarna på ett sätt som skyddar den från slitage, och knyta den ur vägen med buntband. Placera en slips var 6 till 8 inches isär längs ledningarna.
P Om omriktaren är monterad inuti passagerarutrymmet, kör ledningarna genom ett hål i brandväggen och till batteriet. Kabeldragningen kan skjutas genom en befintlig ledningsdragning tillgång hål med en skruvmejsel.
6

Byt batterikablarna. Placera ledningsskorna på batteriet, med den röda kabeln på den positiva batteripolen och den svarta (negativa) kabeln på det negativa inlägget. Dra åt med en skiftnyckel.
7

Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91763.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.