Hur man installerar Strobe Lights på en Ford Ranger

Strobe lampor, eller enheter som producerar regelbundet ljusblixtar, är ett bra sätt att förbättra din körupplevelse. Du kan installera dem under bilen för att skapa en fest på vägen, eller, om du har ett utryckningsfordon, kan du installera dem på toppen av din bil. Själva installationen är inte svårt, med hjälp av material som du kan hitta på den lokala järnaffär. Men om du inte är mycket bekant med elektriska kretsar och kan borra hål i bilen kropp utan att oavsiktligt orsaka skada, konsultera en expert för detta förfarande. Saker du behöver
12-gauge AWG-kabel
In-line säkring
Skruvar
Borr
Skruvmejsel
eltejp
Visa fler instruktioner

1

koppla ifrån bilbatteriet innan du börjar arbeta.
2

Bestäm var du vill installera lampor och markera fläckarna. Var noga med att fläckarna ligger bort från elledningar, rörliga delar eller andra komponenter som kan skadas vid borrning.
3

Borra hål i lämpliga delar av karossen. Använd en borr något mindre än diametern på skruvarna som blixtljus tillverkaren tillhandahålls.
4

Förbered att montera dina strobe lampor. Om du monterar större ljus, du sannolikt kommer att använda fästen som tillverkaren och skruvar genom fästena för att hålla dina strobe ljus på plats. Om du monterar mindre ljus, kan du trä skruvar genom dina strobe lampor och använda en skruvmejsel för att dra åt skruvarna genom hålen i din bil kropp.
5

Anslut strobe lampor till bilbatteriet. Bifoga lampor till 12-gauge AWG-kabel och anslut den 12-gauge AWG-kabel till en in-line säkring. Den in-line säkring skyddar lamporna från potentiella spänningen flödar från bilbatteriet. Anslut den positiva (svarta) kabeln i AWG-kabeln till den positiva polen på bilbatteriet, anslut den negativa kabeln till den negativa polen på bilbatteriet och anslut marken (grön) kabeln till fast metall i bilen kropp. Fäst marken på plats med elektrisk isolering.
6

Anslut ditt bilbatteri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92168.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.