DIY Turbo Power

Lustgas injektor system och förbättrad turboladdare syfte att öka kraften i din bil eller motorcykel genom att förbättra den befintliga mekanismen. Kit tillverkare hävdar att du kan öka effektiviteten och prestandan i motorn med full gas uppsving på någon rpm (varv per minut). Effekten är jämförbar med att ha en större motor. Lustgas kan bara läggas till bilar med turbos. Under framdrivning, till 3 mol dikväveoxid sönderdelas under tryck och höga temperaturer bildas 2 mol kväve och 1 mol syre, vilket ger extra kraft, extra bränsleeffektivitet - tack vare den extra syre - och bättre cylindertrycket. Saker du behöver
Turbo
bränsleinjektorsystem
Lustgas kanister
Bränslepump
Wastegate
ECU
Visa fler instruktioner
1

Montera en ny eller större turbo. Släng den gamla säkert. En större turbo minskar restriktiv, ineffektiv "eftersläpning" - de lägre varvtal förknippade med små turbos. Större turbos har en högre avgift densitet, vilket ökar effektuttaget från motorn.
2

Installera en dubbel funktion lustgas /bränsle injektor med en fördelare tryckvakt eller montera en enkel switch oljetryck och lustgas oxid kapseln. Ett minimum av 6 psi och högst 8 till 10 psi är uppnåeligt. DIY entusiaster som vill behålla det mesta av sin befintliga VVS bör hålla till 6 psi. Växeln stänger automatiskt injektorn av när fullgas boost uppnås, vilket sparar pengar. Kom ihåg att använda lustgas reducerar livslängden på motorn, så besluta om högre hastigheter och ökad gasreglage är tillräckligt viktigt faktorer till dig innan du går vidare med installationen.
3

Länka den nya injektorn in i fordonets befintliga insprutningssystem. Sätt den nya injektorn efter inter-kylaren och så nära efter spjällhuset som möjligt. Spridare har tre port regulatorer som mäter och möjliggöra korrekt mängd bränsle in i systemet för att brännas. Med de befintliga injektion tillsynsmyndigheter upprätthåller rätt psi ovan inloppstryck för din enskilda fordon.
4

Håll bränslepumpen som redan finns i bilen, men inte överstiga 6 psi. Befintliga komponenter kan klara vid detta tryck, men utöver det kan de misslyckas. Om du vill högre än 6 psi, montera en ny bränslepump och sidoledningsdon med fjäder och ventil. Wastegates reglerar inlopp och utlopp tryck vid avgasgrenrör av turboaggregatet.
5

Installera en ny styrenhet för att hantera motorn. Dastek är ett exempel på en tillverkare som ger lämpliga ecu konvertering marker. En vinst på 20 till 60 hk - hästkrafter, en jämförelse mellan effekten av en modern motor och uteffekten av hästar - är möjligt, enligt deras hemsida
<. br> .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92029.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.