Hur du gör din egen Play bil för en Kid

Göra en leksaksbil kan vara ett roligt och billigt sätt att hålla dina barn underhöll. Du kan bygga en leksaksbil med oönskade objekt i hemmet. Vid användning av vassa föremål, se till att det finns en ansvarig vuxen närvarande för att förhindra skada under bilen beslutsprocessen. Saker du behöver
En stor plastflaska
Fyra pennor
Silvertejp
En stor spik
Åtta Kapsyler
Saxar
Plastpåsar
Stones

Visa fler instruktioner
1

Hitta en stor vattenflaska med locket fortfarande på det. En fyrkantig flaska är lättare att arbeta med, men inte nödvändigt.
2

Placera flaskan på ena sidan och bifoga en blyertspenna med tejp för att på sidan av flaskan nära till kåpan. Fäst en annan penna för att samma sida av flaskan men närmare till botten bort från locket. Se till att de två pennor passera över flaskan och är parallella med varandra. Tejpa pennor ner ordentligt, eftersom de kommer att användas som din hjulaxlarna.
3

Pierce ett hål i mitten av åtta kapsyler med en stor spik. Ta två kapsyler och använda tejp för att hålla ihop dem med deras insidor mot varandra. Gör detta fyra gånger, eftersom du kommer att använda dessa som dina hjul. Placera hjulen på ändarna av pennor, lämnar en fjärdedel tum av tipsen visar.
4

Ställ flaskan bilen på sina hjul och bifoga en penna till toppen och botten av flaskan med kanalen tejp. De pennor bör vara parallella med varandra och placeras i mitten av flaskan. Se till att mer än hälften av pennan sticker ut från flaskan.
5

Ta en plast kasse och skär en rektangulär form av det. Storleken av rektangeln bör vara något längre än utrymmet mellan de två pennor. Detta kommer att vara det som används som seglet som kommer att hjälpa till vid förflyttning av bilen.
6

Placera några små stenar inne i bilen för att tynga ner så att den inte kommer att vända över när det finns en stark vindpust.
7

Dekorera bilen i den stil som du önskar. Du kan använda märkpennor för att skapa dörrar, fönster och handtag. Du kan också anpassa bilen genom att skriva ditt namn på det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92088.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.