Hur du sätter en 88 Camaro Into en Drift Car

Drifting har snabbt blivit en av de mest populära racing aktiviteter på båda racing händelser samt vid stora bilutställningar. Bygga din egen drift bil från en äldre Camaro innebär flera fördelar som gör ett sådant fordon konvertering billigt samt relativt lätt att göra. I många fall kommer helt enkelt att sänka fjädring och montera överdimensionerade hjul göra susen. För mer konkurrens-inriktad körning, uppgraderingar motor och en bur är nödvändigt. Icke konkurrenskraftiga amatörer behöver inte oroa dig för sådana saker, men. Saker du behöver
Automotive verktyg
1 tum vingla barer
18 tums hjul med låg profil sportdäck
Justerbar sport coil over stötdämpare
Främre och bakre fjäderben hängslen tornet

Visa mer instruktioner
1

bort insidan av bilen förutom instrumentpanelen, ratten och förarsätet. Mittkonsolen i bilen kan tas bort, liksom de passagerarsäten och mattan, baksätet och bagageutrymmet mattor. Detta avlägsnar övervikt från bilen, vilket gör att motorn att arbeta med mindre begränsningar.
2

Avlägsna luftkonditioneringssystemet från motorn, inklusive luftkonditionering kompressorn. Detta inte bara lättar bilen kraftigt, frigör det också upp hästkrafter som annars går till spillo på A /C kompressor.
3

Demontera hjul och däck på bilen och byta ut fjädrarna och chocker i främre och den bakre delen av bilen med justerbara coil-over chocker. Dessa gör att du kan ställa in resan i bilen för att kompensera för skillnader i spåret förhållanden.
4

Byt lager och däck med överdimensionerade hjul monterade med sport däck som är starka nog att stå emot de krafter skapas genom drifting bilen genom svängar. Undvik alltför dekorerade hjul och välja hjul speciellt byggda för styrka och låg vikt.
5

Installera oversize störtbågar i stället av barerna lagerrulle längst fram och bak på bilen. Camaros är utrustade från fabrik med tre störtbågar: två på framaxeln och en på bakaxeln. Satsa på de tjockaste barer du har råd.
6

Installera fjäderben hängslen på både fram-och baksida torn strut av bilen. Dessa kommer att bidra till att förhindra kroppen flex vid kurvtagning, vilket förbättrar kontrollen över bilen. Fjäderben hängslen helt enkelt bult till strut torn utnyttjar de fyra bultarna som förbinder suspensionen till karossen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92191.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.