Hur gör jag Pimp Out en Honda Accord?

En pimped-out Honda Accord är en som drar ut alla hållplatser för att få uppmärksamhet. En pimped-out bilen har oftast modifieringar som förbättrar bilens huvudsakliga utseende - exteriör och interiör. Pimped out bilar locka en hel del uppmärksamhet inte bara för att de är så annorlunda från andra fordon på vägen, men också på grund av att kostnaderna förknippade med att modifiera bilen är oftast hög och kräver en hel del yrkeserfarenhet för att installera. Instruktioner
1

lökar Installera halogenlampor i dina Hondas strålkastare. Halogenlampor är relativt billiga, men kan ge din Honda en mer "pimped-out" look. Halogenlampor ger en skarp, klar blått ljus, snarare än den bleka gula lampor finns på de flesta bilar. Halogenlampor kommer att göra din bil stå ut på natten.
2

Bättra på färgen på bilen och slipa eventuella sprickor och flisas eller skalade måla. Tanken är att göra Honda karossen verkar så snygg och smidig som möjligt, utan några tecken på brister.
3

Ren och vaxa bilen regelbundet. En glänsande bil ser fler nya och polerat än en smutsig bil. Den blankare bilen ser ut, desto mer pimped ut det visas. Att hålla insidan ren kommer också lägga till pimped-out look.
4

Lägg designade dekaler med unik grafik för att sätta din personliga prägel på pimped ut bilen. Dekaler kan skräddarsys efter dina önskemål, och nästan varje bild kan kopieras på en dekal som är jämnt på sidan av din Honda kropp.
5

Installera en personlig registreringsskylt eller sätt in plattan i en personlig ram. Du kan inkludera en del av ditt namn eller smeknamn, eller annan sval fras eller förkortning på din tallrik nummer. Detta kommer att kräva att gå till din lokala avdelning av motorfordon och du kan få betala en liten avgift, men den personliga plattan namnet kommer att göra din bil stå ut till den som kör bakom dig.
6

Tint dina fönster. Tonade fönstren skapar en dramatisk effekt och förknippas med lyx och avskildhet.
7

Ignorera inte ratten. Det finns många sätt att vamp upp din ratt. Du kan installera en ny ratt eller bara en anpassad lock för att dölja sprickor och tecken på slitage på den tidigare. Del av koppleri ut din bil ger det en ny känsla och utseende.
8

Har en subwoofer installerad i din bilstereo. Basen och stereo ljuder ankomsten av en pimped ut bilen till förarna i god tid innan du anländer. Även om du kan installera en helt ny stereo, är en subwoofer installation relativt prisvärd och kommer att ge liknande resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92060.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.