Hur man ställer in en S10 för en V8

Förbereda en S10 Chevrolet pickup för installation av en V8-motor kräver att du vet specifikt vad motorn du tänker installera i bilen, samt kylbehov måste du beakta efter att motorn är installerad. Av denna anledning är det bäst att samla alla delar du behöver för uppgraderingen --- inklusive själva motorn --- innan du försöker utföra installationen. Saker du behöver
S10 V8 motorblock monterar
Low-profile radiator och lämplig fläkt
Drive socket set, 1/2-tums
Visa fler instruktioner
1

Unbolt huven från pickup, med hylsnyckel. Ställ huven åt sidan.
2

Bolt nödvändiga motorblocket fästen på ramen för S-10. Beroende på vilken motor du tänker installera i bilen, kan du behöva installera fästen på olika platser. Följ instruktionerna som medföljer blocket-fästet som avser specifikt till din årsmodell S10.
3

unbolt beståndet kylaren från kärnan stöd av lastbilen. På grund av storleken av V8 motor, kommer motorns kylfläkt inte passar upp mot lager kylaren och det begränsade utrymmet i motorrummet kommer att öka kylbehov i lastbilen. Skaffa en högpresterande kylare eftersom de är mer effektiva vid motorkylning än är lager radiatorer.
4

bort och ersätta truckens stock dator som Chevrolet S10: s 2.2-eller 4.3-liters motor styrenheter är inte kompatibel med V8-motorer. Till exempel, om du tänker installera en Camaro V8-motor i din bil, ska du installera en Camaro V8-förvaltning dator i lastbilen. Konsultera företag specialitet ledningar som producerar selar som tillåter dig att installera dessa datorer i din lastbil samtidigt använder de befintliga elektronik såsom radio, instrumentbrädans lampor och sensorer.
5

Installera uppgraderad fjädring på framsidan av lastbilen. En V8-motor väger mellan 250 och 400 pounds mer än beståndet motorn i din bil. Detta är särskilt viktigt om du har en sänkt framvagn installerat på lastbilen. Installera högpresterande stötdämpare för att behålla din lastbilens körbarhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92404.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.