Hur man installerar en Universal Controller Manual Boost

Universal manuell boost regulatorer kan endast användas på turboladdade fordon, och är ett utmärkt sätt att enkelt öka produktionen på någon påtvingad induktion motor. Dessa regulatorer är mycket grundläggande i design, ofta byggd med hjälp av tillbehören hyllan mässing och komponenter VVS hittat på de flesta järnaffärer. Enheten fungerar genom att begränsa flödet av uppsving för wastegate, vilket i sin tur tvingar turbon att snurra fortare att producera fabriksinställda pounds per square inch boost-nivå. Saker du behöver Review, Universal manuell boost controller
Zip-slipsar
Automotive slang silikon vakuum (tre fot)
Visa fler instruktioner
1

Fäst öka controller (med minst en zip-tie) till kylfläkten mount eller annat lättillgängligt område ifrån alla avgaserna. Kontrollera att enheten inte har några problem huva avslut på ditt fordon.
2

Anslut ena änden av styrenheten (med en del av kisel slang) till boost utloppsmunstycket, som ligger på kompressorn sida turbon.
3

Fäst den andra änden av universell regulator till Membrandosa inlopp, som ligger nära turbinhuset.
4

Vrid regulatorns inställning medurs för att öka boost, och övervaka resultatet på bilens boost mätare. Några finjusteringar kommer att vara nödvändigt för att nå önskade boost psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92292.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.