Hur man målar mönster på bilar

bilhandlare är en konst full av många svårigheter. Men de flesta av dessa komplikationer uppstår förbereda färgen processen snarare än färgen i sig. Till exempel måste målade detaljer vara förenliga med bil färg redan på fordonet. Enligt Tim Remus, en professionell detailer och bidragsgivare till "Hur Custom Paint Damn nära någonting," mest moderna bilar använder en polyuretanlack medan äldre bilar kan ha emalj eller lack färgbaser. Se alltid till att den typ av detalj färg matchar av bilens kaross. Saker du behöver
Soap
Vatten
disktrasa
Respirator
Automotive måla
Rengöring Kopiera lera
mönster
Maskeringstejp
Pencil
Grafit papper
syntetpenslar
Airbrush och luft kan
Visa fler instruktioner
1

Tvätta applikationsområdet på din bil med tvål och en mjuk tvättlapp. Skölj ner det med vatten och låt det torka.
2

Rengör applikationsområdet på din bil ordentligt med rengöring lera. Spraya området med lera smörjmedel, sedan riva av en handflata bit lera och gnugga den över ytan. Du hittar lera och smörjmedel vid auto butiker. Addera 3

Placera bilden av ditt mönster över baksidan av din grafit papper. Tejpa fast dem på ytan av din bil med maskeringstejp.
4

Trace över bilden med en blyertspenna. Den grafitpapper lämnar linjer på ytan av din bil var du trycker. Ta bilden och grafit papper när du är klar.
5

Mask runt bilden med maskeringstejp. Vara exakt detta, eftersom alla områden som inte omfattas kommer att få färg på den.
6

don din respirator. Börja med att måla i bilden. Bifoga din airbrush kabel till en burk med tryckluft och fyll pigmentet cup med färg. Fyll i stråk av färg och övertoningar med din airbrush genom att trycka försiktigt nedåt på avtryckaren. Måla i detaljerna i din grafiska med en syntetisk pensel.
7

Låt färgen torka över natten. Gå över tunna skikt med ett annat skikt av färg. Låt färgen botemedel för en månad, även om det kommer att känna sig torr inom några dagar, beroende på typ av färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91778.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.