Tips om hur du anpassar en Chevy S10

Det finns många tillbehör att välja mellan att shoppa din Chevy S10 lastbil och anpassa den för att matcha vem du är. Från grillar hjulstorlek, från strålkastarna till klädslar, kommer allt du gör för att anpassa din lastbil tillämpa din signatur touch till din ideala Chevy S10. Galler
Ändra galler av bilen kommer att uppnå ett helt nytt utseende för din lastbil.

Gallret på fordonets front, finns i olika utföranden för att uppnå utseendet på ditt val för lastbilen. Några av dessa galler är metallen dubbade mesh galler, fungerar vagn billet galler och RBP galler. Dessa galler sträcker sig från $ 70 till $ 1000. Addera fotsteg

Även fotsteg tjäna syftet att hjälpa dig att få dig in i din bil, det finns snygga fotsteg som kan överklaga till din lastbil mer än de vanliga fotsteg din lastbil kom med. Medan några fotsteg stå utanför lastbilen, några fotsteg är elektriska och kan automatiskt komma ut först när dörren till din lastbil öppnas. Några av de fotsteg att välja mellan är ATS Uni I eller II fotsteg, Lunds TrailRunner Aluminium fotsteg och Lund StepRails Elliptical Aluminum Side Steps fotsteg.

Dessa fotsteg kan variera från omkring 400 till $ 2.000 per sida. Dessa priser inkluderar inte priset på arbetskraft: Endast priset på utrustningen. För ett billigare val, är Nerf bars och steg lastbil rekommenderas för att hjälpa dig med att få in i din lastbil. De är lätta att placera dig själv och är normalt billigare än fotsteg. Det finns en mängd olika Nerf barer att välja mellan samt till personlig din lastbil.
Side backspeglar
Side backspeglar kan användas för att anpassa din bil. Det är inte bara en spegel för att se bakom dig.

annat sätt att anpassa din Chevy S10 är att byta sidospeglar vy med en personlig sidan spegeln. Det finns en mängd olika speglar att välja på med olika funktioner.

Till exempel är en av de funktioner som kommer med Street Scene Street Smart Elektrisk spegel som när du slår på din blinkers, kommer spegeln också ange till drivkrafterna bakom dig med ett ljus som visas på sidan av spegeln. Denna spegel kan också varna med en liten färgad triangel på undersidan av spegeln om något eller någon är för nära bakom vid backning lastbilen. En annan spegel som kan användas för att uppgradera din nuvarande spegel är CIPA Upplysta Euro Sport Utvändiga backspeglar. Den inbyggda blixten på sidan av speglarna kan hålla på med dina varselljus eller kan slå på med blinkers. Dessutom, enligt Chevy hemsida, "tillägger aerodynamiskt utformade bostäder en vass sportbil utseende," den till din Chevy.

Dessa specialiserade sidan backspeglar kan kosta mellan $ 30 till $ 300 per spegeln, inte inklusive eventuella arbetskostnader du kan behöva installera speglarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92016.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.