Hur man installerar Spacers spiralfjäder

för att höja kroppen av en off-road fordon, Rörskarvskenorna distanser är ett bra sätt att få ett par inches av höjd utan att byta ut fjädrarna. Även om de flesta människor som köper spiralfjädrar distanser har förmodligen redan installerat någon form av lift kit, för många användningsområden våren distanser som en finjustering verktyg öka satsens höjd stock ride. Detta ger även de som köper fast höjd kit för att justera för rätt mängd spel utan att behöva köpa nya fjädrar. Saker du behöver
uppsättning distanser spiralfjäder
Stor domkraft
Spiralfjäder kompressor (tillval) katalog Kulled separator
Platt-skruvmejsel
Full uppsättning av 3 /8 kör ratchets
Full uppsättning skiftnycklar
Spetstång
medelstora hammare
Visa fler instruktioner
Hur man installerar spiralfjädern Distanser
1

Lossa hjulets muttrarna medan fordonet är fortfarande på marken. Om du använder en domkraft, bara lossa ett hjul i taget. Lossa muttrarna på samtliga hjul kan orsaka skador på bultarna på den motsatta sidan när fordonet lutar bort från uttaget.
2

Lyft fordonet med antingen en stor domkraft eller ram hiss. Se till att använda kuddar fabriken lyft att undvika skador på komponenter eller linjer. Placera inte uttaget på axeln, eftersom suspensionen måste svänga fritt.
3

Place jack-står under ramen för att stödja den och lägre fordonet på dem på dem. Du behöver domkraften för att höja axeln när du sätter tillbaka allt ihop.
4

Placera domkraften under axeln och lyft det tills det bär någon tyngd. Detta förhindrar skador på upphängningskomponenter när axeln hänger fritt.
5

bort däcket.
6

Kontrollera axeln ordentligt stöds av domkraft, som skador kan uppstå för andra komponenter om den glider.
7

Unbolt stötdämparna från axeln. Vissa tycker att det är mer praktiskt att skruva isär de chocker från ramen, men i allmänhet är det bäst att ha dem hängande ur vägen under fordonet.
8

Ta bort sprinten från krängningshämmare muttern, om så utrustad.
9

Skruva slottet muttern från krängningshämmaren slutet länk.
10

Använd kulled separation verktyg och hammare för att ta bort krängningshämmare länk, om krävs. Generellt kommer kopplingen lossna med kranen av en hammare.
11

Använd fjäderspännare att säkra våren innan lossa några komponenter. Se till våren kompressorn är säker på spolar, eller allvarlig skada kan uppstå. Du kan behöva skruva isär hållarna rörskarvskenorna från ena eller båda sidorna av spiralfjädern innan komprimering, beroende på märke och modell. Så långt
12

Nedre axel det går utan att falla av jack.
13

Infoga coil spacer ovanpå våren.
14

Höj domkraften mycket försiktigt tills spiralfjäder /distansaggregat kontakter både axel och ram i rätt läge. Om du behöver hålla distansen på plats vid montering, ta tag runt sidorna, och aldrig nära toppen. Detta kommer att avsevärt minska risken för skador på kompressorn går sönder under installationen.
15

åter fästa coil fjäderhållarna när du har möjlighet att göra det. Kontrollera att axeln bär vikt på ramen.
16

ihop allt i omvänd ordning jämfört med demontering, och upprepa proceduren på andra sidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91674.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.