Idéer för kundanpassade Car Design

Vissa bilägare ser sina fordon som ett sätt att låta sin kreativa sida shine. Anpassa en bil med de senaste prylarna och funktioner kan hjälpa till att göra bilen sticker ut. Eftersom bilar är massproducerade, är det oftast bara den färg eller inredning som kan ge dig skräddarsydda alternativ när man köper den. Men det finns några sätt att ändra bilens utseende och gör det ditt eget genom att lägga handen som kan inkludera fälgar, spoilers och dekaler. Fälgar

Forskning är viktigt när man väljer fälgar för en bil. Vissa butiker är flexibla när det gäller att göra skräddarsydda fälgar för ett fordon. Men tänk på det snyggare de är, desto dyrare blir de. Om du letar efter något praktiskt och prestationsbaserat, prova aluminiumfälgar. De är lätta. På grund av den reducerade vikten, kan detta förbättra gas körsträcka. Chrome spinnare är bland de dyraste typer av fälgar och kan kosta upp till $ 3.000 vardera eller mer.
Spoilers

Spoilers är fenorna som stöd aerodynamiken när en bil färdas vid högre hastigheter. Lägga till en spoiler skapar ett sportigt utseende. När man beslutar att lägga en spoiler, kan du välja ett specifikt utformat för märke och modell av din bil eller överväga en universell spoiler. Slitstarka spoilers är tillverkade av polyuretan, glasfiber eller lätt stål. Beroende på stil och typ av spoiler, kan detta tillbehör variera från $ 100 till $ 400.
Dekaler

Dekaler är ett enkelt sätt att förändra utseendet på din bil. Mest dekal designers har en portfölj för att hitta en bild som kommer att vara en perfekt passform för din bil. Du kan också utforma dem själv. Priset på bil dekaler beror på design, material och storlek. Dekalen bör också vara väderbeständig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91902.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.