Hur du sätter min Camaro Into en Drift Car

Drifting har snabbt blivit en av de mest populära racing format, till stor del på grund av förflyttning inom gemenskapen av små import bilar kallas Tuners. Anpassning Amerikanska bakre bilar hjulsdrivna att tävla i sporten har frambringat många professionella lag, dock föra erkännande till drifting som sport är endast möjligt med spår körning. Camaros är särskilt lätt att anpassa sig, tack vare riklig makt, relativt jämn viktfördelning, och överflöd av lämpliga eftermarknaden fjädring uppgraderingar. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
Justerbar racing fjädring
lågprofildäck
Främre och bakre barer vingla
Visa fler instruktioner
1

Hissa upp bilen och stödja den på pallbockar. Ta bort hjul och däck, och sedan ta bort installationsprogrammet mäldsuspensionen och stock barer vingla.
2

Installera den uppgraderade vingla barer på framsidan och baksidan av bilen. En enda krängningshämmare är på bakaxeln och två är i fronten.
3

Installera uppgraderade race fjädring, ställa de ställbara chocker till sin snävaste inställning. Den styvare fjädring, desto mer kontroll du har i spåret förhållanden, med färre knölar att navigera än den typiska vägar. Om möjligt, installera en suspension kit som också kommer att sänka bilen en till två inches totalt.
4

Montera större hjul tillsammans med lägre profil, bredare sportdäck. Även dyra, sportdäck ge den typ av grepp du behöver för drifting och möjliggöra mer peka kontrollen över bilen än vanliga däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92172.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.