Hur korrekt att måla en Bilinteriör

Nu har jag sett ett bra tag att måla en bil interiör är en ganska vanlig begäran. Motivationen för färgförändringen kan vara allt från restaurering att behålla bilens värde att bygga den bilen dröm show. What ever anledningen, måste det göras ordentligt med tålamod och tid för att säkerställa att målet kommer att pågå många år och kommer att se autentiskt med ett bra arbete. Jag har också sett en hel del tutorials som lämnar ut viktiga detaljer i preparatet som kan vara skillnaden mellan en otrolig lack som ger stil och karaktär till ditt fordon och en blekning och billiga ser lack med chip märken överallt. Så jag har gett en korrekt guide till att måla din bil interiör. Kom ihåg att preparatet är nyckeln läsa så noggrant och glad målning. Saker du behöver Review, en grundläggande verktygslåda för att ta bort panelerna
thinner eller liknande renare
skurkudde
Paint-Prep gel eller liknande produkt
Primer avsedd för bilens interiör utformad
Paint för bilens interiör
Clear Coat med UV Målare skydd
tejp
stora plastpåsar
Massor av Lots Patience Mössor och massor av tid
Visa fler instruktioner

1

Vet vad du vill! vet vad färgschema, mönster och finish. Om man investerar tid och ansträngning för att måla din bil vara säker på att du har en ungefärlig uppfattning om hur det kommer att se ut.
2

Ta bort alla paneler, plastdetaljer, bitar, knoppar. Allt du vill måla blir lättare att prep och måla när den tas bort från bilen. Om den inte kan tas bort och måste målas i bilen, använd målare tejp och plastpåsar att täta alla de områden du inte vill måla. Om panelerna du bort bifogas kablar och andra elektriska komponenter gör att batteriet kopplas bort.
3

Nu är det tid för förberedelser, är detta den mest tidskrävande delen, men det är också den viktigaste. Rätt förberedelser är skillnaden mellan en kvalitet måla jobb och en som bleknar och flisning.

Få bitarna och med några thinner rengöra och skrubba alla bitar du vill måla. Detta kommer att ta bort alla oljor, fett, Armor All, damm och smuts från ytan som kommer att skada ytan.
4

Applicera prep gelen på bitarna och med skurkudde grov upp ytan på panelerna. Detta kommer att främja bättre vidhäftning mellan primern och ytan hos panelerna och plastkomponenter. Vilket förhindrar onödiga peeling.
5

Nästa är primern, oavsett om du använder en pistol eller en skallra kan, spraya ytan i rader. Exempelvis sprej från vänster till höger, eller upp och ned. Spruta aldrig i cirklar, kommer detta att lämna vissa områden med för mycket primer och andra områden med inte tillräckligt.
6

När primern är torr är det redo för färg. Se till att du får färg avsedd för bilinredningar och som är utformade för att vara värmebeständiga. Återigen om med en sprutpistol eller skallra kan, spraya i en fram och tillbakagående rörelse. färgen kommer att vara torr att röra i ca 5 minuter och torra att hantera i 15 minuter. Efter ca 5-7 minuter av den första pälsen Spraya annan päls. I alla har inte mindre än 4 färger rockar, kommer detta att garantera att färgen kommer att pågå ett tag.
7

Färgen med vara helt torr i 48 till 72 timmar. När det är torrt spraya ett lager klarlack för att lägga till UV-beständighet i färg på panelerna. Låt klarlack torkar och installera om alla paneler tillbaka till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91646.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.