Hur polska din Turbo

För att kunna putsa turboladdare bostad, måste du ha gott om tillgänglig tid och ännu mer tålamod. Turbohus typiskt gjutna metallen, vilket innebär att den yttre ytan av turbo huset har en grov, kornig yta. Denna säd måste avlägsnas före polering höljet. När säden avlägsnas, polering av ytan är en enkel fråga om att använda progressivt finare korn av sandpapper och polermedel tills önskad lyster uppnås. Saker du behöver
Clean, luddfria trasor
Elektriska roterande verktyg
Rotary verktygsskärmaterialet bit
320-grit sandpapper
400-grit sandpapper
600-grit våt /torr sandpapper
800-grit vått /torrt sandpapper
1000-grit vått /torrt sandpapper
2000-grit vått /torrt sandpapper
lumpskiva
polermedel
Visa fler instruktioner
en

Avlägsna säden från ytan av turboaggregatet hölje med hyvelskäret på den elektriska roterande verktyget. Arbeta försiktigt för att undvika att skapa djupa kanaler i huset, men fortsätter med samma verktyg tills du har tagit bort alla grova ytor i huset.
2

Slipa ytan av huset med 320-slippapper . Detta kommer att ta bort ytdefekter kvar av kniven. Följ 320-slippapper med 400, och sedan 600-grit vått /torrt sandpapper.
3

Applicera en liten mängd vatten till ytan av huset, och sedan slipa ytan helt med 800-grit vått /torrt sandpapper. När detta är klart, sand med 1000-grit, och sedan 2000-grit sandpapper. Detta kommer att ge ytan en lätt glänsande utseende.
4

Ansök polervax till bufferten, och sedan polera ytan av turbo bostäder. Detta steg tar bort resterna av den 2.000-slippapper, som visas som ett svagt dis i ytan av metallen. När denna haze har tagits bort, vet du att det polering jobbet har varit framgångsrik. Rengör ytan av huset när du rengör ni bilen med en högkvalitativ metall polish för att bibehålla ytans lyster.
5

Torka höljet fullständigt med en ren, torr trasa för att avlägsna det sista av polervax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92309.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.