Vad kostar det att bygga ett kit bil?

Det finns över 50 olika tillverkare som producerar kit från $ 6.000 till över $ 50.000. Att köpa kitet en sak, men du har fortfarande att sätta ihop och göra det köras. Så, kan den totala kostnaden för din kit kosta mer, eller mindre, beroende på vem du känner och vilka stöd utbyggnad system vid hand Basic Kit

Längst ner finns är kroppen kit som främst är avsedda att antingen skapa en egen kaross placeras på en befintlig chassi, såsom en Volkswagen, hela vägen upp till ändamål kit som innehåller allt du behöver för att bygga en bil. Den typiska snitt 2009 kostnaden är ca $ 12.000.
Body And Finish

När du köper satsen, måste du måla den, och det kommer att bli alla typer av alternativ i detta fall. Är du fokuserad på att bygga en bil som ser bra sitta stilla, eller kommer kitet att vara en bruksbil, eller båda? Den mer detaljerade lack, desto högre blir kostnaden.
Hjul och däck

Hjul /däck kombinationer är ett annat område där du kan spendera mer , eller lägre, beroende på ändamålet. Dessa komponenter kan vara allt från $ 200 till över $ 2500 per hjul och med 2009.
Motor och växellåda

Detta är ett annat område där lämpligheten av syftet kommer i. När är gäller motorer, är himlen gränsen, och det finns kit byggare som har tillbringat tusentals på sina motorer. Samma för växellådan. Återigen, desto mer tid och detalj du lägger in i systemet, desto mer det kommer att kosta.
Verktyg och bygga Facility
p Om du har ett garage, och du har utrymme att arbeta på bilen; bra. Men om inte, räkna på kostnaden för en anläggning. När det gäller verktyg, är det antagligen kommer att bli några ytterligare system som svetsutrustning, eller en chassi jigg som behövs för att avsluta jobbet. Lyckligtvis finns det dock maskinuthyrningsföretag överallt, så betrakta denna kostnad också.
Slutkostnaden

Så, vi har en $ 12,000 grundsats, och nu räkna ut vad den slutliga bilen kommer att kosta, mindre svett kapital. Antagandena är att du har alla verktyg, genomsnittlig lack, hjul /däck combo och måla, och du kommer att behöva hyra en anläggning. Vid slutet av dagen, det sista "all in" kostnad breakout kommer se ut så här:

Grundsats kostar $ 12.000 Verktyg $ 409Electrical systemet $ 916Consumables $ 37.424 månad garage uthyrning $ 6000Engine /växellåda - $ 1009 Kylsystem - 314 $ Fjädring /Styrning - $ 739Braking systemet - $ 582Exhaust systemet - $ 364Security - $ 150Fuel systemet - $ 369Wheels och Däck - $ 500Bodywork och tillbehör - $ 1170 Ytbehandling - $ 600Interior - $ 1340 Övrigt - 160 $ ​​

totala blir då :. $ 35,696.00, vilket speglar en total kostnad av 3:1, efter att ha startat med den ursprungliga kit kostar

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91690.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.