Hur man identifierar en Weber förgasare

Weber förgasare gå tillbaka så långt som till år 1920 . Dessa bildelar har sitt ursprung i Italien . Edoardo Weber tog både twin - FAT förgasare till bilvärlden och marknadsför sina produkter i Amerika under namnet Weber Ombyggnadssatser . De två fat och några andra utmärkande ledtrådar kan ge dig tips på om förgasaren du tittar på är en Weber . Instruktioner
1

Leta efter en förgasare som innehåller två tunnor kallas Weber CJ Vintage . Denna typ av förgasare fungerar bra med motorer av 232-258 sexcylindriga variation , och höjer mängden fordonets hästkrafter .
2

Kontrollera vilken typ av bil som du har . Till exempel driver Weber YJ CJ två - FAT förgasare väl med motorer från åren 1983 till 1988 . Observera att denna typ av förgasare tillgodoser endast till dem som använder den för lopp och i en off - road inställning .
3

Kontrollera att se vilken typ av motor din bil innehåller . Till exempel driver Weber YJ CJ vintage förgasare endast med bilar från åren 1972 genom 1990 och träder i stället för en två - FAT förgasare . Den fungerar även med sexcylindriga motorer och fungerar inte med fordon som innehåller lager delar Jeep avgaser .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91974.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.