Hur man lägger Tillbehör on Wheels

Mer traditionella källor biltillbehör hjul inkluderar bilhandlare och visar motor, men nu dessa poster blir alltmer tillgängliga på nätet, komplett med egen monteringssatser och instruktioner, ger ett alternativ till återförsäljare tjänster. Även för vissa tillbehör, såsom spinnare, är själv-installation utmanande tekniskt för nybörjare, eftersom det kräver att hjulen off. Tillbehör är inte alltid rent dekorativa. Till exempel, hjul behöver centrerar lock för att skydda muttrarna som håller fast hjulet på bilen. Instruktioner
1

Besök säljarens hemsida och klicka på produktens informationssida för att se om det kommer i olika storlekar, eller för att se om alternativa installationsmöjligheter, såsom skruv-on eller bolt-on tillbehör tillgängliga, eftersom det visar att du kommer att behöva några mätningar innan du kan göra en beställning. Många on-line återförsäljare säljer anpassade tillbehör, oberoende av bilmärke och modell, lämnar det upp till dig att ta reda på vilken storlek eller typ du behöver.
2

Läs produktens storleksinformation sida, om du inte går igenom en återförsäljare som säljer delar särskilt till bilens märke och modell. De flesta anpassade säljare har en länk till en sida på sin huvudmeny som talar om vilken produkt du behöver. Exempel på menyn titlar att leta efter är "Hur att fastställa hjulstorleken," som finns i Suburban Wheel Cover meny, och "Vilka Spinners passar min bil," publiceras på Spinner Centers hemsida.

3

Ta eller läsa dina hjul mätningar som behövs. De två sista siffrorna på din däckstorlek ge hjulstorlek, och denna mätning inte kan erhållas genom mätning av hjulet. Till exempel innebär däckstorlek P175/70R13 att din hjulstorlek är 13 inches. Ett annat vanligt mått är diametern på dina hjul centrum hål för montering spinnare. Gör detta med en linjal eller tejp mätman. För att mäta diametern, placera ena änden av mätningsman någonstans på hålets kant och åtgärd som avståndet till kanten av hålet på den motsatta sidan, så att mätanordningen passerar över hålets centrum.
4 < p> Läs installationsinstruktionerna på återförsäljares hemsida för att se vilka delar, verktyg eller färdigheter du kan behöva. De flesta anpassade säljare inkluderar monteringsanvisning på deras hemsida, om inte, de skickar den med produkten. Men om du är en bil nybörjare och denna information inte är fritt tillgängliga på webben, ring alltid och fråga, eftersom du måste ta bort hjulen för vissa tillbehör, såsom spinnare. I den osannolika händelse att denna information inte är tillgänglig och du inte kan kontakta säljaren, så fråga vad en installation innebär på din lokala fordonsindustrin underhåll leverantör.
5

Beställ och installera tillbehören enligt anvisningarna . Skulle du behöva hjälp under installationen, kontakta återförsäljaren eller be din lokala bil tjänsteleverantör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91949.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.