Hur man stämmer en Toyota Corolla E10

E10 är beteckningen på den första generationen Toyota Corolla. Modellen tillverkades 1966-1970. Erbjuds i coupé, sedan och kombi-modeller, kom E10 utrustad med en automatisk eller fyra-växlad manuell växellåda. Drivs med en 1,1-liters, fyrcylindrig förgasarmotorer kan producera 60 hästkrafter, var den första generationen Corolla kunna ge tillräckliga prestanda tack vare lättviktskonstruktion och minimalistisk inredning. Som med alla konventionellt aspirerade (ej turbo) förbränningsmotorer, K-serien motor, som var basen motorn i E10-modeller, kan modifieras för att ge mer kraft med en serie av bolt-on uppgraderingar. Saker du behöver
Performance förgasare
Sportavgasrör
Sänkningssatser
Bromskit
Wheel uppgradering
Visa fler instruktioner
1

Byt beståndet förgasaren med en uppgraderad enhet som kan leverera mer luft och bränsle i motorn. När blandningen antänds, kommer den resulterande högre trycket öka hästkrafter och vridmomentet över hela varvtalsregistret.
2

Installera ett högt flöde avgassystem för att öka motorns verkningsgrad. Användningen av mindre begränsande komponenter minskar mottrycket och låter förbrukade gaserna att lämna mer fritt.
3

Lägg en sänkningssats för att förbättra stabiliteten och hantering genom att minska tyngdpunkten.
4

Uppgradera fabriken bromsarna med en broms paket bestående av rotorer och trampdynor. Denna uppgradering förbättrar avsevärt bromskraft genom att öka friktions område och minska utmattningsrisk som ofta uppstår på grund av överdriven värmeutveckling.
5

Byt Corolla hjul med en uppsättning av aluminiumfälgar och däck. Dessa kommer inte bara lägga till en unik stil till din E10 men också kommer att förbättra kurvtagning hastigheter och minska den ofjädrade fordonsvikt, vilket innebär att vikten inte transporteras av fjädringen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92241.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.