Hur man installerar en Rockwell Locker

En Rockwell Locker låter terrängfordon resa över den tuffaste och mest ogästvänliga terräng. Skåpen låses omedelbart skillnaderna att fördela lika mycket makt att parallella hjul. Om ett hjul fastnar, förvaringsskåp distribuera all kraft till det hjulet, så att du kan resa över ojämna stigar. Installationen är svårt och kräver stor kunskap av bil underhåll. För att installera skåpet, måste du ta bort axeln. Saker du behöver
Engine hissa
Marker
Paper
Safety tråd
Wrench
Borrsats av bärare spärrar
åtdragning skiftnyckel
Air källa

Visa fler instruktioner
1

Fäst tredje medlem differentialen motorn hissa och lyfta den när du tar bort axlarna. Du måste använda lyften eller en liknande anordning eftersom den tredje medlemmen väger mer än två ton.
2

Markera varje lock på tredje ledamot. Rita en snabb skiss av mönstret för glapp och kontakten, det är det ringmönster som cirklar runt axeln. Du kommer att behöva denna information när du sätter ihop axeln.
3

Ta tjuren-redskap bultar i axeln. Dra de två delarna av Rockwell Locker isär, vilket borde komma lätt. Bolt kulissdrevet mellan de två delarna av skåpet.
4

Borra ett hål i hörnet av bostadsområdet att låta stensimpa komma in. Konsultera manualen för Rockwell Locker du köpt i syfte att se till att du borrar i den exakta platsen.
5

Tryck de nya lagren på plats, och ange skillnaderna i stället. Dra lagren till en kraft av 175 pounds per fot, och sedan justera till 25 pounds per fot med din åtdragning skiftnyckel.
6

Matcha mönster på skåpet med skissen du skapat. Flytta hårdföra från skåpet, med hjälp av en skiljevägg inställning. De hårdföra droppar från utsidan av den tredje delen. Använd luften källan för att flytta benhård.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91625.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.