Hur Design en bilmotor

Förbränningsmotorn har revolutionerat transport ända sedan den infördes i slutet av 1800-talet. Trots att bilmotorn har utvecklats under det senaste århundradet, har motorn fortfarande samma generella utformning. De flesta bilmotorer drivs med bensin i förbränningen. Alla motorer har en design som vänder sig till flera cylindrar som tar i bensin, bränna den och ta bort slaggprodukter. Att designa en bilmotor, följ dessa enkla riktlinjer. Instruktioner
1

Beräkna antalet cylindrar du vill ha för motorn. Detta kommer att avgöra storleken av motorn. Håll kvalitet framför kvantitet i åtanke, som en turboladdad cylinder kan överträffa två cylindrar.
2

Bestäm placeringen av cylindrarna i motorn. En bilmotor har fyra huvudsakliga mönster baserat på platsen av cylindrarna. Det finns V-formade, lutande, horisontella, och inline design för bilmotorer. Den V-formade motor är en vanlig design som har två rader av cylindrar placerade i en vinkel för att bilda ett brev V.
3

Placera kylsystemet runt varje cylinder. Bilar kräver kylsystem så att motorn inte överhettas. Vätskan från kylvätskor hjälpa överför värme bort från motorn.
4

Craft förbränningskammaren i varje cylinder. Förbränningskammaren kan komma i tre former: kil, pannkaka, och halvsfärisk. Kammaren är också utformad för att antingen trycker bensin rak eller komprimera bensin i en virvlande riktning.
5

Anslut cylindern fack med insugningsröret, ett fack på toppen av varje cylinder. Fördelaren kombinerar bensin från bensintanken med omgivande luft.
6

Installera ett tändsystem i förbränningskammaren. Tändsystemet måste anslutas till bilens batteri, som är belägen på den motsatta sidan av kylsystemet. Tändsystemet hjälper tända luft /bränsleblandningen som kommer in i cylindern från grenröret.
7

Anslut avgasventilerna nära ett avgassystem axel. Denna avgas axel kommer att distribuera avgaserna ut ur bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91997.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.