Hemlagad Bilsäkerhet

Äldre fordon får inte utrustade med samma säkerhetsfunktioner som nu är installerade i nyare fordon. Om du har en äldre bil, det finns vissa hemlagad bil säkerhetsfunktioner som kan bidra till att avskräcka brottslingar. Enligt Hot Rod Kustom hemsida, "Tiden är ditt främsta vapen. Ju längre tid det tar att stjäla bilen, desto större chans att det inte kommer att bli stulna." Instruktioner
1

Installera ett billarm som har ett högt ljudlarm och har en tändning koppla funktionen att förhindra att bilen körs. Systemet bör ha rörelsesensorer och kunna upptäcka dörr eller huv öppningar eller glaskross. Om säkerhetssystemet har en kod, bör den ha en tidsfrist för inmatning av koden och kräver en kod för att stänga av larmet.
2

Kontrollera att aktiva larmdioder klart synlig från en avstånd. Det borde vara uppenbart att din bil har ett aktivt larmsystem. Närvaron av ett larm kan avskräcka en tjuv från att försöka brottet. Om ett larmsystem inte är synlig, kan tjuven skada bilen försöker ange det.
3

Installera en separat dold batteri för larmsystemet. Om en tjuv kopplar huvudbatteriet kommer trygghet inte skall avväpnas. Under dörrarnas låsmekanismerna
4

Position skyddsplattor för att förhindra en Slim Jim verktyg från att utnyttjas.

5

hålla tyst om de säkerhetsfunktioner som du utnyttjar. Diskuterar inte den säkerhet set-up med vänner eller potentiella köpare av fordonet. De mindre andra vet om dina säkerhetsfunktioner, desto bättre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91977.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.