Hur man målar Skjutmått skivbroms

Bromsvätska är inte snällt att måla - den tränger djupt in i mål och permanent stannar där, och det skapar en irriterande fläck som ser ut som det ska polera ut, men istället är permanent - nej mängd polish kommer att få en bromsvätska fläck ut. Lyckligtvis, med rätt strategi i måla bromsok, finns det ingen bromsvätska att ta itu med. Alla bromsok målning utföres med bromsok monterade på bilen. Det finns dock två måla processer för att tänka, antingen pensel-on eller spray-on. Brush-on är den metod som föredras. Saker du behöver
Jack
Jack står
Wire Sandpapper borste
(80-grit, 220-grit.) Katalog Stålull pads
hård-borst nylonborste
Avfetta lösning
1 gallon hink
Sponge
Gummihandskar
Maskeringstejp
Bromsok måla kit
Mop pensel
Fitch borste
Visa fler instruktioner

1

Köp ett bromsok färg kit. Välj ett kit som har pensel-on färg. Denna produkt har konstruerats särskilt för att användas till bromsoken och är utan tvekan överlägsen vanliga, off-the-shelf färger. Som en konstruerad produkt, kommer den att innehålla en etsning agent, en priming agent, en kvalitet bindemedel, färgämnen, och kommer att vara värmebeständiga. Spray-färgprodukter erbjuder inte detta i en allt-i-ett-produkt. Dessa kit finns på bildelar butiker och på nätet.
2

Jack den främre änden uppåt, står place domkraften under ramen och sänka bilen. Lämna ratten i det olåsta läget, så att styrspindeln kan flyttas för hand. Ta bort båda däcken.
3

Dra bromsoket och rotoraggregatet utåt. Torr-borsta bromsok med en stålborste. Det är viktigt att avlägsna all rost eller flagnande metall från rotorn. Inte genväg inte denna process. Använd diverse sandpapper eller stål kuddar ull för att få jobbet gjort. Upprepa denna process på motsatt bromsoket.
4

Blanda starkaste rekommenderade lösningen av avfetta lösning. Denna lösning är extremt basiskt och kommer att irritera huden. Gummihandskar och svamp denna lösning över broms rotorer. Använd en hård-borst nylonborste och skura bromsok. Skölj dem med rent vatten. Torka dem med en ren, absorberande pappershandduk. Inspektera bromsok för någon dold rost eller skala. Upprepa stålborste och avfetta processen tills rotorerna är helt rena. Tillåt tillräcklig torktid, vanligen fyra timmar vid minsta
5

Mask utanför avluftningsventil, broms slang montering och det omedelbara området kring rotorn -. Detta inkluderar rotorn och bromsok-montering fäste på den inre sidan av rotorn.
6

Brush färgen på rotorn. De flesta kit kommer med en vätska som måste användas innan applicering av färg, och en pensel av mycket tvivelaktig kvalitet. För att få en bra finish, skär i detaljerna områden med Fitch pensel och måla med en mopp borste. Dessa kan köpas mycket billigt på hantverk butiker och är en värt den extra kostnaden. Låt färgen torka, baserat på tillverkarens anvisningar. Montera däcken och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/91846.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.