Hur man installerar ett Racing Track Dog Remskiva

Track Dog racing remskivor är utformade för att öka trycket på Track Hund kompressorer för Mazda Miata. En något mindre remskiva än beståndet överladdningsaggregat remskiva, orsakar de inre komponenter laddningskompressorn att snurra snabbare, vilket ökar laddtrycket matas in i motorn. En avdragare är nödvändigt för undanröjande av kompressor-aktien remskiva. Dessa finns tillgängliga från Track Dog hemsida eller katalog. Saker du behöver
Track Hund avdragare
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Miata. Kompressorn är belägen på toppen av motorn, och remskivan du ska byta är på framsidan av kompressorn, vid slutet av en konformad utsprång. Bilens fläktrem löper över denna remskiva.
2

Ta bort muttern som håller fast remskivan till kompressorn med hylsnyckel.
3

Trace fläkten bälte runt de andra remskivorna tills du hittar remskiva som är kopplad till en arm. Denna remskiva är spännaren. Skjut hylsnyckel över muttern i slutet av denna remskiva, och slå sedan på den. Armen kommer att flytta, släppa spänningen på fläktrem.
4

Slip fläktremmen bort av kompressor remskiva medan du har spännaren är trycket av fläktrem.
5

Montera avdragare på kompressor remskiva. Armarna på utsidan av avdragare grepp kanterna på baksidan av skivan. Den gängade bulten bör ligga framför den gängade stången som du tagit bort den första muttern. Dra åt avdragare, och remskivan glider av den gängade stången.
6

Passa racing remskiva över axeln från vilken du bort den gamla skivan, och sedan försiktigt knacka den på plats med en block av trä. När remskivan sitter, byta fläktrem på remskivan. Du kommer inte att behöva justera spännaren för installationen. Om fläktrem lossnade av de andra skivorna, använd diagrammet fläktremmens på kärnan stöd av Miata att ersätta den. Kärnan stödet ligger precis ovanför bilens kylare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92397.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.