Om man installerar ledningar för en vippströmbrytare Ignition & Push Button Första

Fordon tekniken utvecklas snabbt , även för en mekanism som en bils tändning . Istället för att använda en nyckel att slå på bilen , vissa fordon har vippströmställare och tryckknappar för antändning , kräver ordentlig ledningar för att kunna fungera fullständigt . Beskrivning av delar

Både vippströmbrytare och tryckknapp arbeta tillsammans för att aktivera motorns tändning . Den vippströmbrytare KONTANTER bilens tändsystem då vänt på , och tändningen knappen aktiverar tändningen .
Ledningsdragning

En av vippströmbrytare " två kontakter kräver tre trådbundna anslutningar , med en tråd ansluter till tändspolen positiva sida , en annan kabel till tryckknapp , och en slutlig ledningsanslutningsanordningen till en antändning ljus . Den andra vippomkopplare kontakt fäster vid 12 volt från bilbatteriet . Av de två kontakterna på tryckknappen , ansluter en kontakt till vippan , och den andra kontakten fäster vid start solenoiden positiva sida .
Kabeldragning
< p > Innan du placerar knappen och byta till bilens instrumentbräda , kontrollera att alla kablar sitter fast på knappen och kontakter switch . En lös anslutning kan påverka prestanda för bilens tändningssystem .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/customized-cars/92289.html

Previous:
Next:

kundanpassade Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.