Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

2006 Lamborghini Murcielago Roadster Fakta

Den 2006 Lamborghini Murcielago Roadster är en ikon bland superbilar. Om du gav Mona Lisa fyra hjul och en 12-cylindrig motor du skulle få Murcielago, ett konstverk som inte bara är estetiskt behagar ögat men levererar ren kraft och roligt. Att nå hastigheter på över 200 km /h, är Lamborghini Murcielago Roadster inte göras för någon bär något inte ordentligt fastsatt på huvudet. Historia

Designer Donckerwolke härlett sin inspiration till Murcielago s bakstolpar och motorkåpan från B-2 stealth bombplan, 118 Wallypower yacht och Ciutat de les Arts jag les tivitetsvinster i Valencia, Spanien. År 2006 var det sista året av produktionen innan Lamborghini introducerade den nya Lamborghini Murcielago LP-640.
Motor

Bilen är utrustad med en 6,2 liters, V- 12, 60-graders, lättmetall blocket, mittmonterad (längsgående) motor och permanent fyrhjulsdrift med trögflytande traktionssystemet, som producerar 580 hk och 479 pounds av vridmoment. 2006 Lamborghini Murcielago Roadster skulle kunna lansera sig från noll till 62 mph på bara 3,8 sekunder. Den hade en toppfart på 200 mph. Den Murcielago Roadster kom standard med en sexväxlad manuell växellåda gated, eller du kan välja den valfria sexväxlade E-växellåda.
The Body
< p> Tillverkad av en rörram gjord av höghållfast stål legerat med kolfiber strukturella sektioner, var 2006 Lamborghini Murcielago Roadster både lätta och starka. Designer Luc Donckerwolke såg till att han bara inte hugga av taket bort av den nuvarande Murcielago, men att skapa något nytt och spännande.
Interiör

2006 Lamborghini Murcielago Roadster hade perforerat läder på chaufför-side dörrpaneler och på chaufför-side sits. Den passagerarsätet behöll den ursprungliga släta läder finns i Coupe version av Murcielago. Ratten har också insvept i perforerat läder. Alcantara kom standard i de centrala delarna av sätet, med läder som tillval. En annan trevlig funktion var en anit-reflekterande backspegel. Körning i ett fordon så lite som Murcielago, var du ofta utsatta för bländning från drivkrafterna bakom dig.
Drive

2006 Lamborghini Murcielago Roadster är en dröm att köra. Med soft-top tak på plats, rekommenderar tillverkaren att hålla hastigheten i 100mph på grund av att de höga producerade vindarna kan ta av toppen. Med telefonen i 6,2-liters V12 precis bakom din plats, även gå till mataffären i Murcielago Roadster blir kul.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79320.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.