Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla en VIN Letter

En fordonets chassinummer (VIN) har 17 tecken som kan vara siffror eller bokstäver. De första tre tecknen representerar landet och tillverkande företag av fordonet. De närmaste fem tecken representerar varje tillverkares specifika märke, modell och koder utrustning. Det nionde tecknet skyddar mot bedrägeri, representerar den tionde tecknet bilens året och den elfte tecknet berättar platsen för fabriken efter stad. Återstående tecken representerar antal produktion sekvensen från det löpande bandet. För att kontrollera en bokstav eller siffra du behöver en kod diagram för att dechiffrera den information som den representerar. Saker du behöver
penna
anteckningsblock
VIN-kod sjökort (tillgängligt on-line)
Visa fler instruktioner
1

Skriv ditt VIN kod på ett papper, separation av tecken. Lämna mellanslag mellan tredje och fjärde tecken, den åttonde och nionde, nionde och tionde, tionde och elfte och elva och tolfte tecken.
2

Titta på VIN koden diagrammet för att dechiffrera din första tre tecken för landet och tillverkare.
3

Titta på VIN koden diagram från den specifika tillverkarens information från de kommande fem tecken. Du kan hitta information som gör och kropp stil, motorstorlek, bilbälte arrangemang eller annan information som är specifik för tillverkaren.
4

Ignorera nionde tecknet eftersom det endast existerar för att förhindra bedrägerier.

5

Titta på VIN koden diagrammet att dechiffrera året karaktär. Alla fordon använder samma år koder.
6

Titta på VIN koden diagrammet för att identifiera platsen för fabriken från det elfte tecknet. Många tillverkare har fabriker i flera städer runt om i världen.
7

Observera att de sista sex tecknen bara berätta hur många andra liknande fordon hade gjorts innan den i samma fabrik under samma år.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79319.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.