Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla på en bil titel Status

Det är viktigt att avgöra fordonets titel status innan de köper den . Ett fordons värde är betydligt mindre om den har en dålig titel eftersom det inte kan registreras eller juridiskt . Vissa titel frågor att söka är en ombyggd eller bärgning titel . Kontrollera också för eventuella panträtt på titeln . Instruktioner
1

Leta bilens chassinumret . VIN ligger på delar av bilens kaross och ram . Det kan också hittas på titeln , försäkring eller registrering pappersarbete .
2

Gör en sökning fordon historia med hjälp av VIN . Det finns flera olika företag som genererar rapporter fordon historia inklusive CarFax och AutoCheck .
3

Utvärdera fordon historia för titel problem . Titel problem inkluderar en bärgning eller ombyggda status . Också se om det fordon som tidigare har redovisats som uppgick eller en panträtt noterat på titeln .
4

Ring din lokala avdelning av motorfordon och förse dem med bilens VIN . De kanske kan ge dig grundläggande information om titel , beroende på statliga och lokala lagar. Vissa stater gör att du kan kontrollera VIN och titeln status på nätet . Andra kräver bilens lagliga ägaren att ringa för information.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79509.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.