Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur vill kolla Historia bilägande

När du köper en bil, måste du överväga dess skick och körning historia, vilket i de flesta fall är inte alltid synlig för blotta ögat. Som ett resultat, skulle du behöva skaffa ett fordon rapport ägarhistoria att visa sådana interna aspekter. Internet erbjuder ett stort urval av webbplatsen resurser som kan hjälpa dig med att kontrollera historia bilägande på någon bil. Bilägande historia rapporter kan erhållas genom att köra bilens VIN nätet. VIN är en unik kod som identifierar fordonet och fordonets rapporter ger en fullständig uppdelning av bilens skick och körning historia, baserad på ägandet information. De resurs webbplatser är utomordentligt användarvänliga, med läsliga bokstäver kapacitet, så att du kan kontrollera och spela in historien bilägande för eventuella fordon som du väljer. Saker du behöver
Internetuppkoppling
VIN-nummer
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera VIN (chassinumret) i det nedre vänstra hörnet av fordonets vindrutan, eller i närheten av den inre panelen av förardörren. Den VIN bör vara ca 11 till 17 tecken, som består av både siffror och bokstäver.
2

Öppna din webbläsare och gå till en webbplats fordon historia för att söka efter VIN historia. (Se Resurser för en lista över webbplatser.) Addera 3

Ange VIN i blank Sök dataformuläret som kommer att utses på webbplatsens startsida. (Varje VIN check webbplats har denna facilitet på hemsidan så att du enkelt kan börja söka efter bilägande historia och kör rapporter.)
4

Klicka på "Enter", "Sök" eller " ; Få Report "som kommer att ligga under eller till höger om sökningen dataformuläret att börja hämta sökresultat för fordonet. Sökresultaten kommer att visa en möjlig matchning för fordonet, med år, märke och modell i samband med VIN du angett.
5

Bläddra bland sökresultaten, och dubbelklicka på året, gör och modell länk som passar in på beskrivningen av fordonet.
6

Ge din personliga information och betal-eller kreditkort information för att visa historiken bilägande och rapport. Fordonets ägare och trafik rapporten kommer att visas direkt efter betalning behandlas. Du kommer att kunna läsa en version för visning online, och en print-vänlig version för dina personliga rekord.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79302.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.