Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur kontrollerar jag VIN av en uppgick bil?

Även om ett fordon har totalt av ett försäkringsbolag, kan du fortfarande dra nytta av ett fordon historia rapport om du tänker sätta bilen tillbaka på vägen. Lagar och krav för en uppgick fordon återkomst till vägen skiljer sig med staten, så innan du går vidare med reparation och registrering, kontrollera med din statliga Department of Motor Vehicle kontor för mer information. Fordon historia rapporter tillhandahåller en mängd information om en bil, inklusive antalet ägare, fordonets användning, körsträcka per år, större reparationer, problem titel och olyckor eller skador historia. Instruktioner
1

Hitta ramnumret (VIN), som behövs för att köra en rapport fordon historia. Den VIN kan hittas på flera ställen, men vart får avvika med år eller modell. Kontrollera VIN plattan, placerad på förarsidan vindrutan, synlig från utsidan av bilen av instrumentpanelen området.
2

Kontrollera för VIN inom andra områden om det var fordonet har skadats tillräckligt att inte längre visa VIN från vindrutan. Titta på förardörren sylt för VIN, under huven eller i bilen bålen, ligger bredvid reservdäcket platsen Addera 3

Gå till en VIN historia kontroll webbplats -. CARFAX och AutoCheck används allmänt. Du behöver köpa rapporten, men informationen är detaljerad. Om du planerar att kontrollera historien om flera bilar, erbjuder AutoCheck ett obegränsat alternativ som är billigare än CARFAX (exakt som i augusti 2010).
4

Ange VIN-nummer i utrymmet på hemsidan på webbplatsen för att börja din beställning. Köp det alternativ som du vill, oavsett om det är flera beställningar eller bara en enda rapport för en bil. Fortsätt att betala för ordern innan visning.
5

Review antalet ägare, och syften registrering, såsom uthyrning, företags, affär flottan eller personligt. Uthyrning fordon är oftast värda mindre pengar.
6

Kontrollera för olyckor. Antalet olyckor för alla ägare är på fordon första sidan i sammanfattningen, men du kan visa detaljerad information genom hela rapporten. Många gånger, en polisanmälan antal och placering är försedd med en liten beskrivning av fordonets olyckan (t.ex. där den drabbade).
7

Review reparationsinformation, ofta i historien rapporten om fordonet repareras eller servas på ett återförsäljaravtal - du kan avgöra om fordonet har haft betydande transmission, motor eller elektriska problem på detta sätt. Avslutar din recension av historien rapporten genom att kontrollera för hagel, översvämning, titel eller bärgning skador - detta kan orsaka problem om du försöker titel fordonet som deklareras som totalförlust

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79361.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.