Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur att hitta de tidigare ägarna av en bil

När du handlar för en begagnad bil, är det viktigt att göra din forskning så att du inte sluta med en citron. Att veta vem de tidigare ägarna av en bil är kan vara fördelaktigt att få underhåll register. Antalet tidigare ägare kan också indikera en besvärlig fordon. Om bilen upplever några problem som var relaterade till tidigare ägare, kan det vara nödvändigt att kontakta tidigare ägare. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN) katalog Kontaktinformation för departementet motorfordon eller relevant myndighet
Visa fler instruktioner
1

hitta titeln till bilen. Om du köpt bilen från en privat säljare, är namnet på den tidigare ägaren ofta på titeln. Om namnet inte anges på titel, be säljaren av bilen om han har ett rekord på eller vet vem de tidigare ägarna var. Om bilen köptes från en återförsäljare, är det ofta inte att avslöja namnen på tidigare ägare.
2

Lokalisera Vehicle Identification Number (VIN). Den VIN kan hittas på flera ställen, även innanför chaufför-side dörrkarmen, på instrumentbrädan på förarsidan och på titel, registrering eller försäkring.
3

Besök en webbplats som specialiserat sig på rapporter bil historia, såsom autocheck.com, carfax.com eller är-det-en-lemon.com. För en avgift, kommer dessa webbplatser använder VIN för att köra en check historia rapport som visar hur många tidigare ägare av bilen hade och några större eller mindre olyckor bilen har varit i. Bilen historia rapport kommer inte att ge namnen på ägarna.

4

Kontakta din lokala avdelning av motorfordon eller annan myndighet som reglerar motorfordon. De flesta stater skyddar den tidigare ägarens namn och personuppgifter. Om bilen har känt säkerhetsproblem eller är inblandad i ett rättsfall, avslöja tidigare ägare namn kan bestämmas tillåtet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79306.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.