Svenska Bil >> Att köpa en bil >> bil Historia >> Content

Hur berätta om ett fordon har amerikanska Specifikationer

Alla nya bilar som säljs i USA måste följa alla gällande Federal Safety Motor Vehicle Standards . Dessa normer diktera vilken typ av material passagerarskyddssystemet och säkerhetsutrustning som behövs för efterlevnaden i krasch undvikande säkerhet och krasch normer värdighet . Det bästa sättet att kontrollera om ett fordon har amerikanska specifikationerna är att leta efter FMVSS sticker permanent placerad på förarsidan dörrkarmen av fordonet . Utländska fordon som inte är avsedda för försäljning i USA inte uppfyller dessa normer i de flesta fall , och därför inte kan registreras i USA Instruktioner
1

Öppna förarsidans dörr . Leta klistermärket eller plakat på dörrkarmen . Den FMVSS dekal visar datum för tillverkaren , och en legend om att fordonet överensstämmer med alla tillämpliga FMVSS normer som gällde vid tidpunkten för fordonets tillverkning .
2

Leta efter initialerna "Dot " på bilens strålkastare och täcker bakljus . Om fordonet överensstämmer med amerikanska specifikationerna , bör den ha " DOT " synligt stämplat på omslaget ytan , tillsammans med ett ID-nummer .
3

Kontrollera ramnumret på botten av vindrutan på förarsidan . Fordon som följer amerikanska specifikationerna måste ha ett 17 siffrigt VIN , med en kontrollsiffra ingår som den nionde siffran . Den nionde chassinumret siffra är en VIN noggrannhet kontrollsiffra , kontrollera de tidigare VIN-nummer via en matematisk algoritm .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-history/79581.html

Previous:
Next:

bil Historia

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.