Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur man plocka det bästa Luxury Sedan

Lyxbilar är inte bara för transporter. De är utformade för att vara den mest eleganta, tekniskt avancerade och kraftfulla fordon på vägarna i dag. Med andra ord, lyxbilar erbjuder allt vi vill ha, men egentligen inte behöver en bil. Saker du behöver
Konsumentguide
Robb Report
IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) Guide
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur mycket du vill spendera - även om du är prinsen av ett litet europeiskt land och kommer att spendera $ 450.000 på en ny Bentley. Lyxbilar är ökända för att ladda en hel del pengar för alternativ (ibland kallade "personalisering system" som gör att du kan välja allt ner till färgen på dina säkerhetsbälten) så att veta i förväg om du verkligen vill betala extra för struts skin klädsel är mycket viktigt.
2

Pick tre lyxbilar som tilltalar dig genom att kontrollera tidskrifter liksom "Robb Report" eller "Motor Trend" och minst en konsumentguide som "Consumer Reports. " En lyxbil bör också ha inget mindre än det bästa i krocktest säkerhet så kontrollera med Insurance Institute for Highway Safety hemsida för att se till att de fordon som du tittar på har toppbetyg.
3 < p> Inspektera återförsäljaravtalet du besöker och förväntar inget mindre än det bästa i kundservice. Förutom lädersäten, navigation och massera sittdynor som är standard på så många bilar i dag, betalar du även för top-notch kundservice när du köper från ett lyxvarumärke.
4

Bestäm vad du anser vara den mest "lyxiga" aspekt av din eventuella nya lyxbil. Till exempel, om tillförlitligheten är överst på listan, kolla in Lexus (topp i JD Power and Associates undersökningar), om inte betala för service är en lyx för dig, ta en BMW och Volvo (båda erbjuder standard gratistjänst för 4 eller 5 år ;) eller kolla in den osannolika tillverkare lyxbil, Hyundai och dess Genesis sedan, om att spara pengar är vad du är ute efter (Genesis börjar på $ 33.000 välutrustade).
5

Fråga din bil försäkringsbolag hur köpet av en lyxbil kommer att påverka din premie betalningar. Försäkring priser är mycket högre för lyxbilar på grund av deras värde och komplexitet att reparera. Till exempel har en Audi A8 karossdelar som är gjorda av aluminium, som tillåter dem att vara mycket lättare, utan också gör dem nästan omöjligt att reparera. Detta betyder oftast karossdelar behöver bytas på denna Audi, vilket orsakar högre försäkringspremie för dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78573.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.