Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Finansiell rådgivning om bilar

Att köpa en ny bil är ett stort åtagande, och inte något att ta lätt på. Dessa dagar även en blygsam ny bil är sannolikt att ställa dig tillbaka tiotusentals dollar, så det är klokt att titta på alla dina alternativ innan du trycker på utställningslokalen. I vissa fall kan det vara klokare att leta efter en kvalitet begagnad bil, eller en kvarleva modell återförsäljaren är ivriga att rensa bort mycket. Dessutom är det viktigt att se bortom klistermärke priset till den totala kostnaden för att äga den bilen under hela dess livslängd. Betrakta en certifierad begagnad bil


köpa en begagnad bil har blivit mycket mindre stressande under de senaste åren, har mycket tack vare de certifierade används många bil program återförsäljare och tillverkare genomförts. Eftersom priserna på nya bilar sjönk utom räckhåll för många konsumenter, såg tillverkare och återförsäljare för ett sätt att göra bilar mer överkomliga, och dessa certifierade begagnade bilar programmen var en viktig strategi. Certifierade begagnade bilar är oftast inspekteras av en mekaniker, och de ofta bär garantier som är likvärdiga med dem på nya bilar.

Goda nyheter för kontanter spänns konsumenterna är att de certifierade begagnade bilar ofta sälja för tusentals dollar mindre än en jämförbar ny bil, även om garantitider är nästan identiska. Detta kan göra en begagnad bil ett smart alternativ till en ny, och spara tusentals dollar i processen. Bilar som fungerade som en del av återförsäljarens lånad pool kan vara ett särskilt bra val. Dessa bilar upprätthålls av återförsäljaren, så att kunderna kan vara ganska säker på att allt schemalagt underhåll har gjorts på tiden sedan bilen var ny.
Håll ditt lån sikt så kort som möjligt

Medan tre och fyra års lån gång var normen i bilköp världen, har höga priserna lett till att många konsumenter att välja lån som sträcker sig ut över sex, sju och även åtta eller nio år. Medan dessa längre lånevillkor kan ge lägre utbetalningar, ger de också tusentals dollar i ytterligare räntebetalningar under åren. Betrakta ett köp av en $ 20,000 bil. Om det är finansierat över fyra år, kommer du att betala $ 2766 i ränta under hela löptiden för lånet. Om du väljer istället för ett sexårigt lån du kommer att betala $ 4206 i ränta, en ökning med cirka 52%. Hålla ditt lån sikt så kort som möjligt kan spara dig tusentals dollar.
P Det är också viktigt att motstå frestelsen att köpa en ny (eller begagnad) bil utifrån vad betalningen kommer att bli. När förhandlingarna om köp av en bil på nedersta raden bör vara inköpspriset för fordonet, inte den månatliga utbetalningen. Många konsumenter falla i den månatliga utbetalningen fällan och hamna mycket för deras fordon som följd.
Tänk Total Cost of Ownership

Medan det faktiska priset på bilen är den huvudsakliga faktorn när förhandlar om köp av en ny eller begagnad bil, det initiala kostnaden bör inte vara din enda behandling. Vid köp av någon typ av fordon är det viktigt att beakta den totala kostnaden för ägandet, inklusive kostnaderna för underhållet, förväntad reparationskostnader, priset på bränsle och avskrivningar fordonet är sannolikt att drabbas under sin livslängd. Det innebär att titta på tillförlitlighet betyg, begagnade dalar bil och andra resurser. Det innebär också att ringa ditt försäkringsbolag agent innan du underteckna pappersarbete. Kostnaden för att försäkra en bil kan variera mycket från modell till modell. Kostnaden för försäkringen är ännu mer kritisk eftersom du kommer att behöva köpa både ansvar och heltäckande försäkring om du finansierar ditt köp. Sportbilar är notoriskt dyra att försäkra, men många andra bilar komma med rejäl försäkring räkningar också. Det är en bra idé att begränsa sökningen till flera olika modeller och sedan forskning kostnaden för att försäkra var och en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78544.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.