Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Auto inköpsavtal

Auto inköpsavtal, eller kontrakt, är en nödvändig del av alla bil försäljning, vare sig privat eller via en återförsäljare. De flesta inköpsavtal innehåller primära uppgifter om försäljning och fungerar som ett juridiskt dokument skall någon tvist eller garantiärenden spelar in. Grundligt granska avtal auto inköp före undertecknandet kan eliminera eventuella ogynnsamma villkor eller felaktiga avtal. All information som överenskommits under förhandlingarna bör vara i kontraktet. Inköpsavtal Innehåll

Auto inköpsavtal är köpebrevet för en bil, oavsett om de köps via en återförsäljare eller privat ägare. Vid köp genom privata ägare, är avtalet enklare, som innehåller uppgifter om priset, titel, auto märke och modell, köpa och sälja partier, och försäljning tillstånd, såsom "som är." Eftersom privata ägare normalt inte erbjuda garantier, finansiering och ytterligare objekt, innehåller en återförsäljares inköpsavtal extra sektioner för att täcka dessa villkor.
Inköpsavtal Lagligheten
inköp

Car avtal är juridiskt bindande. Enligt Wisconsin Department of Transportation, finns det ingen tre-dagars frist efter det att köpeavtal är undertecknat. Den tre-dagars regeln gäller om avtalet undertecknades av återförsäljarens lokaler, till exempel på en bilutställning eller köpcentrum display. Ett inköpsavtal undertecknades på återförsäljare är en färdig transaktion, även om inköpsavtal kan omintetgöras om bilen inte levereras inom 15 dagar från den överenskomna leveransdagen. Vissa återförsäljare, dock häva ett avtal om det finns tillräckliga skäl att göra det, men det är en gest av välvilja och inte behövs.
Scams och andra frågor
< p> Innan du registrerar ett avtal auto inköp, notera att allt förhandlas i avtalet, inklusive alla löften som säljare. Även om inte en gemensam praxis i de flesta återförsäljare, kan förhandlade priser ändras på inköpsavtal i hopp om att köparen inte märker. Också, inte lämna några kontrakt sektioner tomma, även om de inte behövs i ditt köp, sätta en linje genom dem. Andra kända auto försäljning bedrägerier inkluderar: handel i överskattning, uppblåsta månatliga betalningar och ber dig att ljuga om din inkomst på avtalet. Felaktig information om en automatisk inköpsavtal kan få dig finansiering, men du kan ställas till svars om transaktionen slår bakut.
Förhandlingsprocessen

Innan du köper en bil, förhandla villkor, inklusive pris, add-ons och finansieringsvillkor. Detta är mycket viktigt, speciellt vid finansiering genom återförsäljare, det totala priset kan vara acceptabelt, men de månatliga utbetalningarna kan vara hög. Enligt Oregon Department of Justice, allt är förhandlingsbart när man köper en bil. Också vara redo att gå bort från försäljning när som helst om du tror att säljaren inte är rättvis eller ärlig. Allt anbud måste vara på det köpande avtalet innan undertecknandet eller du kommer att fastna med fel termer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79288.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.