Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du hittar en Pontiac Solstice i St Louis , Missouri

Pontiac Solstice nominerades den nordamerikanska bil av året i 2006 . Pontiac introducerade denna lilla sportbil 2004 och upphörde produktionen under 2009 . På grund av den relativt korta produktionstiden , är antalet tillgängliga modeller begränsat och spåra en ner kan ta lite tid . Instruktioner
1

Kontrollera den automatiska delen av STLtoday , en lokal hemsida för St Louis , Missouri .
2

Titta i den lokala tidningen för att se om man är listad för försäljning . Auto tidningar som Automobile Magazine och Auto Week är ett annat alternativ som de lista bilar till salu över hela landet .
3

Besök en Pontiac återförsäljare för att se om den har en Solstice i lager . Om inte , kan återförsäljaravtalet kan sätta dig i kontakt med en återförsäljare som gör .
4

Kontakt begagnad bil partier i området . De får inte ha vad du vill , men de kommer att ha kontakter med andra bil massor i och runt området och kanske kan hitta en Solstice för dig . Begagnad bilhandlare lämna över sin inventering ofta , så du kan behöva kontrollera sina register regelbundet .
5

Ge ditt namn och kontaktuppgifter till återförsäljare och be dem kontakta dig om de får en Solstice . Det ligger i deras intresse att ha en köpare redo för en bil i stället har det sitta på tomten . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79229.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.