Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Bil Betalningsalternativ

När det gäller att köpa en bil, finns det några olika sätt konsumenterna kan betala för inköp. En konsument kan betala kontant för fordonet, handla en bil i en annan eller finansiera fordonet över en tidsperiod. I vissa fall kan konsumenten använda två eller tre av dessa taktiker tillsammans för att slutföra köpet. Kontant
p Om en konsument har tillräckligt med pengar för att köpa bilen direkt, köpa bilen med kontanter kan vara det bästa alternativet. Återförsäljare acceptera ibland ett kontant belopp som är något lägre än priset på bilen om de finansieras. Ytterligare avgifter beaktas ovanpå prislappen kommer att innehålla en expeditionsavgift, bil anmälningsavgiften, speciella paket förbättring, skatter statliga och ytterligare garantier. Efter dessa poster har lagts till i propositionen, kan en kontant kund betala resterande belopp och köra bilen utanför partiet.
Trade-in

Många köpare äger en bil som de skulle vilja att handla i för en nyare bil. En återförsäljare kommer att inspektera bilen, inklusive bilens exteriör skick, interiör skick, och övergripande motorns kondition, och göra ett erbjudande om inbyte värdet på bilen. Köparen kan sedan använda det värdet mot inköp av en ny bil. Det är en bra idé att veta bilens ungefärliga andrahandsvärde innan du besöker generalagenten. För att ta reda på, kan du använda online-resurser bil bedömning som Kelly Blue Book.
Auto lån

annan bil betalning alternativ är att finansiera bilen. I detta fall, gör köparen regelbundna betalningar för att köpa fordonet över en tidsperiod. För privilegiet att sprida ut betalningarna, måste köparen betala ränta till en långivare. När ett beslut har fattats om att köpa en bil, kommer köparen prata med ekonomiavdelningen i återförsäljaravtalet och fylla i en kreditansökan. Utifrån faktorer som köparens kredit historia och inkomster, är köparen sedan godkänd för ett billån.
Kombination

Många köpare använder en kombination av ett handels- in, kontant handpenning och auto lån för att köpa en bil. Till exempel, för att köpa en $ 30,000 bil, kanske en köpare gör en handpenning på $ 5,000, handel i en äldre bil värd $ 10.000, och sedan finansiera återstoden på $ 15.000 under de kommande 60 månaderna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78738.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.