Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur du köper en bil för High School Graduation

En bil möjliggör en tillförlitlig metod för transport, och det är en perfekt present till någon som är på väg att uppgradera gymnasiet. En bil kommer att hjälpa nyutexaminerad pendlar till högskolan eller till sitt jobb. Att köpa en bil som en high school gradering gåva kommer att ge examen motivation att fortsätta framåt och börja sitt nya kapitel i livet. Instruktioner
1

Bestäm hur mycket du vill spendera totalt. Att köpa en bil, oavsett om den är ny eller begagnad, kräver att du också betala för textning, registrering och försäkring av bilen. Överväga möjligheten att finansiera bilen för nyutexaminerade studenter. Finansierar inte bilen för mer än 48 månader.
2

Välj vilken typ av bil som passar den livsstil i high school. Ta hänsyn till hur många människor kommer att använda bilen dagligen och den dagliga sträckan som bilen kommer att drivas. Några av dina val kan innefatta:. Fyrdörrars, tvådörrars, automatisk, manuell, jeep, suv, kompakt bil eller hybrid
3

Sök efter modeller och fabrikat av bilar som matchar vilken typ av bil du valt, och avgöra om du har råd med en ny eller begagnad bil. Din budget kommer att påverka dig beslut.
4

Gå till olika återförsäljare och försöka förhandla om priset på bilen. Shopping runt hjälper dig att förhandla bättre eftersom varje återförsäljare är i konkurrens med varandra.
5

Läs allt pappersarbete innan du registrerar och köpa bilen. Se till att du förstår garanti och titeln på bilen. Köpebrevet dokumenterar försäljning av fordonet. Den kommer att innehålla kontakt information om din återförsäljare, fordonsinformation och försäljningspriset.
6

betala för bilen eller underteckna finans pappersarbete. Om du finansierade din bil, betala handpenningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78765.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.