Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Hur får man den återförsäljaren att förhandla om priset

Många faktorer går i ditt beslut att köpa en ny bil, såsom märke och modell, färg och naturligtvis priset. En del av bilen köpprocessen förhandlar med återförsäljaren om ett pris. Ta din tid i bilen köpprocessen för att besöka olika återförsäljare och göra dig det bästa priset. Att gå in i den förberedda återförsäljare kan spara dig tusentals dollar. Instruktioner
1

forskning innan du går till generalagenten. Vet hur mycket bilen är värd och vilka alternativ som ingår i detta pris. Förvänta dig inte att få alternativ för en fullastad bil för ett baspris, men det finns utrymme för förhandlingar med en återförsäljare.
2

chansa med dealern och inte vara rädd för att fråga honom några frågor du har om finansiering, villkoren i avtalet och om du kan prata ner honom på köpeskillingen. En försäljare vill göra en försäljning, så i de flesta fall att han kommer att vara villiga att arbeta med dig för att hitta en medelväg på priset.
3

erbjudandet och inte tillbaka ner direkt när försäljaren försöker säga att de inte kan göra det. Se upp för fraser som "Denna affär är bara bra idag," vilket kan tyda på skumma affärsmetoder, eller "Dessa bilar flyger utanför partiet," eftersom om de var så skulle de inte vara där när du söker. Söka en annan återförsäljare om du är överväldigade av en påträngande eller icke-förhandlingsorganet försäljare.
4

Nämn återförsäljaren priset i förhandlingar, inte tillverkaren rekommenderat pris (rekommenderat pris), eftersom återförsäljaravtalet kommer att vinst på affären ändå. Var inte en impuls köpare och köpa en bil som du verkligen vill ha om återförsäljaren inte är villiga att arbeta med dig på ett pris. Titta inte på de månatliga betalningar ensam, och även överväga garanti och räntan på lånet för att utvärdera affären.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/79265.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.