Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Bilköp Basics >> Content

Vad går i priset på en bil

Tänk på detta:? En bas 2010 BMW 318i kostar mindre än hälften av vad en fullt optioned M3 gör, och en bas Porsche 911 kommer in på cirka 60 procent av kostnaden för ett helt optioned 911 Turbo cabriolet. Så, även om bilar är både komplicerat och dyrt med naturen, kommer en stor del av slutpriset ner till ett ord: alternativ. Grundläggande konstruktion

Lägga några fler delar än det tar att få en bil på vägen adderar kostnaden, men det betyder inte nödvändigtvis de delar finns alternativ. Ytterligare komponenter såsom överföring fallet /påkörning krävs för att köra all-wheel-drive, fyrhjulig oberoende fjädring och fyrhjuliga skivbromsar är alla fabriken tillägg som bidrar till att priset på bilen.


trim nivå

Även du kan beställa en bas bil och ta bort de alternativ som du gillar, de flesta tillverkare erbjuder många av dessa alternativ som paket. På nästa nivå upp från de flesta basvägnarna är generellt en lyx paket som inkluderar interiör uppgraderingar och bättre underhållning systemet. Sport paket (som ofta inkluderar fjädring, motor, hjul och däck uppgraderingar) tenderar att vara den dyraste, eftersom de kräver mekaniska ändringar i bilens chassi.
Elektroniska hjälpmedel

Låsningsfria bromsar är standard utrustning för nästan alla fordon som säljs i USA, men de flesta tillverkare erbjuder extrafunktioner såsom dragkraft /stabilitetskontroll som hjälper dig att hålla bilen på vägen. Några high-end tillverkare som Mercedes erbjuder elektroniska hjälpmedel såsom mörkerseende, lane departure warning, parkeringshjälp och radar-guidad "smarta" farthållare som alla lägga till bilens kostnad.
Finansiering

En bil anses allmänt säkerhet för ett lån, ibland du betalar för nästan lika mycket intresse som bilen är värd. Bank och Credit Union lån är mindre exploaterande än buy-här-betal-här lånen, men en 25 procent markup på bilens nedersta raden kostnaden är inte ovanligt.
Dealer Kostnader

Återförsäljare tjäna pengar genom att köpa en bil på fakturan (grossistledet) och avlastning för så mycket mer än det priset som möjligt. Tillverkarna satt ett rekommenderat pris (rekommenderat pris) för bilen, och återförsäljarna kan please på dussintals avgifter. Några av dessa kan inkludera ytterligare återförsäljare markup (dealerns "köpslående" marginal), avgifter reklam (för bilar som köpts via webbplatser och mäklare), återförsäljare floorplan bistånd (det intresse som återförsäljaren betalar till fabriken på sina lån för din bil, vilket kan komma till över $ 200 per månad på din betalning), destination avgift, avgifter dokumentation och drive-off deposition (en uppmärkning som används av bad-kredit buy-här-betal-här massor).


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-buying-basics/78783.html

Previous:
Next:

Bilköp Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.